ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Τα 25 καυτά “μωρά” του Hollywood για φέτος!!!

Το 2011 τα στούντιο και τα σκηνικά του Hollywood θα υποδεχθούν εκατοντάδες ταινίες με χιλιάδες πρωταγωνιστές και δεκάδες χιλιάδες κομπάρσους.
Όμως, η “καρδιά” της Showbiz φαίνεται ότι κτυπάει πιο δυνατά για 25 τρομερά “μωρά” που αναμένεται και στη νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσουν στη μεγάλη οθόνη – όχι πάντα λόγω του υποκριτικού τους ταλέντου, αλλά σίγουρα λόγω της εμφάνισής τους.

Πάμε να τις  δούμε...


1. Η Minka Kelly ψηφίστηκε πέρσι από το Esquire ως η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή στον πλανήτη. Φέτος θα την δούμε σε δύο ταινίες, στο “Roomate” και στο “Searching for Sony”.


2. H January Jones που κατέπληξε στο Mad Men, θα εμφανιστεί σε ταινίες όπως το “Χ-Men: First Class”
3. Η ασαμάτητη Emma Jones που θα παίξει σε 4 ταινίες φέτος, μεταξύ των οποίων και το “The Help”, ενώ θα εμφανιστεί στο Spider Man το 2012.


4. Η Jennifer Lawrence ήταν υποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες για καλύτερη ηθοποιός σε δραματική ταινία – συγκεκριμένα στο Winter Bone’s, ενώ θα τη δούμε στο “Χ-Men: First Class” και στο “The Beaver”.


5. H μοναδική Blake Lively θα εμφανιστεί στο πλάι του Ryan Raynolds σε ένα από τα πλέον αναμενόμενα φιλμ της χρονιάς, το “Green Lantern”.


6. Emma Watson is in one of this year's biggest films, 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2' as well as 'My Week with Marilyn', about Marilyn Monroe.


7. Τέσσερις ταινίες για την Olivia Wilde, μεταξύ των οποίων το “Cawboys and aliens”.


8. Την Abbie Cornish θα την δούμε στο Sucker Punch και σε τρία, ακόμη, φιλμ


9. Ιδιαίτερα ανερχόμενη η φοβερή μελαχρινή Alison Brie, με παρουσία στο “Mad men”, στο “Community” και στο “Scream 4”.


10. H Olivia Munn πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του ΝBC “Perfect Couples” καθώς και σε δύο ταινίες, μεταξύ των οποίων το “Freeloaders”.


11. Γράφει ιστορία η κοκκινομάλλα Karen Gillan στο σόου του BBC “Doctor Who”.


12. Η Rooney Mara, στο ρόλο της Lisbeth Salandar στο “The girl with the dragon tattoo”…


13. Μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς “The Pillars of Earth”, η Hayley Atwell θα βρεθεί στο πλευρό του Chris Evans στο επικό φιλμ “Captain America”


14. Η θεά ξανθιά μοντέλα Brooklyn Decker θα εμφανιστεί στα φιλ, “Just Go With It”, με τον ξεκαρδιστικό Adam Sandler, και στο “Battleship”.


15. H πανέμορφη Ashley Greene θα παίξει φέτος στο “Τwilight: Breaking Dawn - Part 1” καθώς και στα “LOL” και “The Apparition”.


16. Στο “Glee”, που χαλάει κόσμο στο τηλεοπτικό κανάλι Fox, η Dianna Agron είναι επικεφαλής των chearleaders, αλλά φέτος θα εμφανιστεί στο φιλμ , “I Am Number Four”!


17. Η Gillian Jacobs πρωταγωνιστεί στο “Community” του NBC μαζί με την Alison Brie  και θα εμφανιστεί επίσης στα φιλμ “Sin Bin” και  “Let Go”.


18. Ακόμη ένα από τα αστέρια που έχει καθιερώσει το NBC, η Rashida Jones του “Parks and Recreation” θα εμφανιστεί επίσης σε τέσσερα φιλμ, μεταξύ των οποίων και το including “The Muppets”.


19. H λαμπερή Gorgeous Jessica Chastain παίζει στο “The Help”, στο “The Fields” και στο “The Tree of Life”.


20. To “Τhe thing” θα είναι η νέα δουλειά της Mary Elizabeth Winstead, η οποία πρωταγωνίστησε πέρσι στο “Scott Pilgirm vs. the World”.


21. Η Emily Blunt θα έχει μια “γεμάτη” σεζόν με το “The Muppets”, “The Adjustment Bureau”, ενώ θα δώσει τη φωνή της και “Gnomeo and Juliet”.


22. Μετά τα τρομακτικά πιράνχας, θα θαυμάσουμε την Jessica Szhor στο “Art Machine” και στο “Wanted Dead”.


23. H γοητευτική Abigail Spencer εμφανίζεται σε δύο φιλμ φέτος, μεταξύ των οποίων το “Cowboys and Aliens” στο πλευρό της Olivia Wilde.


24. Κατέπληξε στο “True Blood” η Deborah Ann Woll και φέτος έχει τρεις ταινίες, μεταξύ των οποίων το “Seven Days in Utopia” και το “Highland Park”.


25. H εκλεπτυσμένη ομορφιά του σουηδικού βοριά αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στην Noomi Rapace, η οποία πρωταγωνίστησε στο “The Girl with the Dragon Tattoo” και θα εμφανιστεί σε ταινίες όπως το “Sherlock Holmes 2” με τον Robert Downey, Jr.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις