ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας...


Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου λειτουργεί πιλοτική γραμμή βοήθειας!!!

Στο πλαίσιο της κοινοτικής δράσης «women@bussines» από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου λειτουργεί και στη χώρα μας πιλοτική γραμμή βοήθειας για γυναίκες επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Militos Emerging Technologies & Services που έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του έργου στη χώρα μας, το έργο αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μεταξύ των γυναικών αποφοίτων πανεπιστημίου και των γυναικών από εθνικές μειονότητες ή μετανάστριες που θέλουν να έρθουν σε επαφή ή χρειάζονται συμβουλές και καθοδήγηση για να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση.
Για την Ελλάδα ο σύμβουλος που ασχολείται με το θέμα είναι ο κ. Ανδρέας Στεφανίδης (Δευτέρα και Παρασκευή 18:00 το απόγευμα με 20:00 το βράδυ η επικοινωνία γίνεται στο τηλέφωνο 210-6401690 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: andreas.stefanidis@gmail.com)
Το ευρωπαϊκό έργο women@business είναι διάρκειας 15 μηνών (έχει ξεκινήσει από πέρυσι) και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Πλαισίου Αναφοράς Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας 2007-2013 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας. Το παρόν έργο υλοποιείται από έξι εταίρους σε Κύπρο, Ελλάδα, Εσθονία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις