ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο πρίγκιπας Κάρολος σε ροζ σκάνδαλο!!!

Σοκ στο Μπάκιγχαμ! Ο Πρίγκιπας Κάρολος φλέρταρε μοντέλο κάτω από τη …μύτη της Καμίλα! Το εξωτικό σουπερ μόντελ Τάσα ντε Βασκονσέλος ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο Βρετανός γαλαζοαίματος της ζήτησε ακόμα και μια πριβέ επίδειξη!
Το 42χρονο μοντέλο από τη Μοζαμβίκη «καίει» τον 62χρονο πρίγκιπα στην αυτοβιογραφία της που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον (!) να εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Η σέξι Τάσα αναφέρει στις σελίδες του βιβλίου της ότι το φλερτ με τον πρίγκιπα ξεκίνησε δειλά κάνοντας αρχικά chat μέσω ίντερνετ και αργότερα εκείνος την πλησίασε κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο σπίτι του Δούκα του Northumberland’s.
«Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, διέκρινα μια λάμψη στα μάτια του όταν με κοιτούσε. ‘Είσαστε υπέροχη’ τόλμησε και μου είπε ‘θα σκεφτόσασταν το ενδεχόμενο να κάνετε μια πριβέ επίδειξη…μόνο για μένα;’», αναφέρει η 42χρονη.
Η ίδια πάντως δηλώνει πως αρνήθηκε τη προσφορά… Η γνωριμία τους χρονολογείται από το 1999, ενώ η παραπάνω πρόταση έγινε πέντε χρόνια πριν ο Κάρολος νυμφευτεί την «αιώνια αγαπημένη» του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Το παλάτι τι λέει για τον …άτακτο Mr Blue eyes;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις