ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ: Η συνέντευξη του Σαρ. Μπαλντούμη στον STAR FM 93,3 Γρεβενών!

Σειρήνα Γρεβενών: Σαράντης Μπαλντούμης: "Με όποιον και να παίζουμε, πάμε για τη νίκη"Ο προπονητής της Σειρήνας Γρεβενών, Σαράντης Μπαλντούμης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό των Γρεβενών. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας κόουτς, έδωσε συνέντευξη στον STAR FM 93. 3 και τους Λουκά Νίκου και Κώστα Ντίγκο (http://vatolakkiotis.blogspot.com/) Αναλυτικά:
Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σβορώνο, είπε: "Ηταν ένα καλό αποτέλεσμα με έναν αντίπαλο δύσκολο. Η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά, αν αναλογιστεί κανείς, ότι στο πρώτο ματς του 2011 είχαμε ηττηθεί εντός έδρας από το Βατερό. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος".
Για τον Δούμα και τον Γεωργιού που αποκτήθηκαν το χειμώνα είπε: "Ο Γεωργίου είναι έτοιμος και προχθές έβγαλε 90 λεπτά. Πιστεύω πως θα βοηθήσουν και οι δύο ποδοσφαιριστές".
Για το ματς της Κυριακής με τον Κάστωρ εκτός έδρας: "Γυρίζει ο Τζερεμές, είμαστε πλήρης και πιστεύω πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος και βάσει της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα, είμαι ευχαριστημένος. Και αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι με όποιον και να παίζουμε πάμε για τη νίκη. Σίγουρα το ματς είναι δύσκολο, αλλά θεωρώ πως θα πάμε καλά".
Για τη Δ' Εθνική και το αν θα παραμείνει η Σειρήνα τόνισε: "Πιστεύω πως 5-6 ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα εντός έδρας ματς. Από εκεί και πέρα, παίζει ρόλο η εμπειρία και το οικονομικό. Αν όλα αυτά συνεχίσουν να είναι καλά για εμάς, θα έχουμε μια καλή χρονιά".
Για την άνοδο και το ποια ομάδα χρίζει φαβορί: "Ο Βατανιακός θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο. Αυτή η αγωνιστική είναι κρίσιμη και αν τώρα δεν χάσει στη Νάουσα, τότε πιστεύω πως θα πάρει το πρωτάθλημα".
http://www.periferiako.com/d_ethniki_3os_omilos.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις