ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Super League: Εργοτέλης – Άρης 0-0


Εργοτέλης και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, χωρίς γκολ στο «Παγκρήτιο» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Οι κρητικοί έφτασαν τους 25 βαθμούς, ενώ οι «κίτρινοι» τους 24.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση ζητώντας το γκολ, το οποίο πέτυχε με τον Toja στο 3’, αλλά ακυρώθηκε για φάουλ του Faty. O Εργοτέλης ζήτησε πέναλτι στο επόμενο λεπτό για χέρι του Faty, αλλά ο Τσινιάρης έδειξε παίζεται, καθώς ο Γάλλος μέσος ήταν πολύ κοντά στη μπάλα. Στο 9’ νέα ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς, με τον Javito να ξεπερνάει υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Δασκαλάκη. Ο Εργοτέλης απάντησε με ευκαιρία του Verpakovskis στο 20’, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Κουλουχέρη, αλλά ο Σηφάκης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λετονού επιθετικού. Η φάση αυτή αφύπνισε του γηπεδούχους, οι οποίοι άρχισαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, χωρίς να δημιουργηθούν ευκαιρίες, μέχρι το 37’, όταν ο Neto βρήκε τον Portilla, ο οποίος από τη μικρή περιοχή, ολομόναχος έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, φάση η οποία ήτα η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, απειλώντας για πρώτη φορά στο 49’ με κεφαλιά του Budimir, την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Σηφάκης, ενώ στο 51’ ευθύβολο σουτ του Junior πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη. O Javito στο 63’ έγινε πρωταγωνιστής σε μία μοναδική φάση, όταν συνδυάστηκε άψογα με τον Toja, βγήκε απέναντι από το Δασκαλάκη, αλλά δε σημάδεψε σωστά. Στο 75’ ο Leal βρήκε ωραία τον Budimir μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ευθύμης Κουλουχέρης έκοψε σωτήρια. Στο 82’ ο Javito έκανε την κούρσα σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 85’ o Budimir έπιασε τη γυριστή κεφαλιά από τη σέντρα του Romano, με το διεθνή πορτιέρο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Leal ξανά στο 89’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο της άμυνας του Άρη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει εστία.
Σκόρερ:
Εργοτέλης:
Δασκαλάκης, Wisio, Romano, Junior, Ρουμπάκης, Hieblinger, Oliseh (66’ Beto), Shashiasvili, Φραγκουλάκης (91’ Ορφανός), Budimir, Verpakovskis (66’ Leal)
Άρης:
Σηφάκης, Neto, Κουλουχέρης, Λαζαρίδης, Vangjeli, Javito, Portilla (91’ Cesnauskis), Faty, Michel, Toja, Cesarek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις