ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Super League: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-1 (video)

Ο Ατρόμητος πήρε μία σημαντική νίκη, καθώς επικράτησε μέσα στις Σέρρες του Πανσερραϊκού με 0-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν ανώτερη και δίκαια κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, χάρη στο τέρμα του Ηλία Αναστασάκου στο 81ο λεπτό.
Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς, όμως σε ολόκληρο το πρώτο μέρος έγινε απειλητικός μόνο στο 12’ με τον Beljic. Μετά από ένα αναγνωριστικό 20λεπτο ο Ατρόμητος ισορρόπησε και έψαξε με αντεπιθέσεις το γκολ. Πάντως η σημαντικότερη φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 20’ με τον Camara.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλύτερος, όμως κλασικές ευκαιρίες δεν δημιουργήθηκαν από καμία από τις δύο ομάδες. Τελικά τον «Γόρδιο δεσμό» έλυσε για τον Ατρόμητο στο 81’ ο Αναστασάκος, όταν μετά από υπέροχη σέντρα του Σφακιανάκη από τα αριστερά, ο Έλληνας επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Radman. Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός πίεσε, όμως το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να χάσει μία καλή ευκαιρία στο 84’ με τον Beljic.
Σκόρερ: 81’ Αναστασάκος
Διαιτητής:
Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες:
Sindic / Μιχαηλίδης
Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός:
Radman, Amo, Παπάζογλου (83′ Παντελιάδης), Mawene, Sindic (80′ Kiss), Parker, Alvarez, Chumbinho (55′ Leozinho), Beljic, Γεωργιάδης, Dale
Ατρόμητος:
Μιχαηλίδης, Νάστος, Baszczynski, Oliveira, Τάτος (68′ Sarmiento), Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Δάρλας (79′ Sambou), Αναστασάκος, Camara (57′ Brito), Saganowski
Δείτε σε video το γκολ του Αναστασάκου στο 81’ που διαμόρφωσε το τελικό Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις