ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Super League: Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (video)

Το γκολ του Σωτήρη Νίνη στο 19ο λεπτό ήταν αρκετό στον Παναθηναϊκό για να του χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον αποδεκατισμένο Άρη, μειώνοντας έτσι στους δύο βαθμούς την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που αγωνίζεται αύριο στην Κέρκυρα. Οι «κίτρινοι» διαμαρτύρονται για το γκολ του Μίσελ στο 66' που ακύρωσε ο διαιτητής Σταθόπουλος για επιθετικό φάουλ του Ρουίς πάνω στον Βύντρα.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε την ίδια ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει στο νικηφόρο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη, ενώ ο Άρης είχε σημαντικές ελλείψεις (Κουλουχέρης, Φατί, Κόκε, Τσέζαρεκ, Μενδρινός, Ρονάλντο Γκιάρο και Χουάνμα). Ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε στο 19' να ανοίξει το σκορ με τον Σωτήρη Νίνη: ο Σισέ σέντραρε από τα δεξιά και ο Νίνης με αριστερό σουτ πάνω στην κίνηση νίκησε τον Σηφάκη για το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αξιόλογες φάσεις, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να αναπτυχθούν κυρίως από τα δεξιά με τον ανεβασμένο, σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, Γκοβού και τους «κίτρινους» να κλείνουν σωστά τους χώρους και να προσπαθούν να «χτυπήσουν» τους γηπεδούχους στην κόντρα, αξιοποιώντας την ταχύτητα του Χαβίτο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάνουν από μία αλλαγή: ο Φερέιρα πέρασε τον Μαρίνο στη θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ ο Κούπερ έριξε στην αναμέτρηση τον νεαρό Κατίδη στη θέση του τραυματία Πρίττα. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 51' όταν ο Ρουίς γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Νέτο, αλλά ο Τζόρβας απομάκρυνε το σουτ του Βραζιλιάνου. Στη συνέχεια ακυρώθηκε σωστά γκολ του Σισέ ως οφσάιντ στο 57΄, ενώ στο 59' ο Γκοβού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 66΄ ο Άρης πέτυχε γκολ με την κεφαλιά του Μίσελ, όμως ο Σταθόπουλος ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ρουίς στον Βύντρα, απόφαση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Παναθηναϊκός μέσα σε διάστημα τριών λεπτών έχασε τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχει το 2-0 (73'-75') με τους Σισέ και Νίνη να αποδεικνύονται άστοχοι. Ο Τζόρβας κράτησε στο 91' τους τρεις βαθμούς της νίκης για τον Παναθηναϊκό, απομακρύνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Χαβίτο.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
Κίτρινες: Μαρίνος, Βύντρα - Τόχα

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέϊρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Νίνης, Σισέ, Γκοβού (67΄ Χριστοδουλόπουλος), Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα (46΄ Μαρίνος), Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα, Ρουίς, Μίσελ, Καζναφέρης (60΄ Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι (81΄ Αραβίδης), Πρίττας (46΄ Κατίδης).


Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

19:32 Έναρξη του παιχνιδιού

3' Το σουτ του Κατσουράνη περνά πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη, μετά την υπέροχη ενέργεια του Γκοβού από τα δεξιά.

13' Το σουτ του Βύντρα δεν ανησυχεί τον Σηφάκη.

15' Το σουτ του Καζναφέρη δεν προκαλεί ανησυχία στον Τζόρβα.

19' Γκολ για τον Παναθηναϊκό: ο Σισέ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Νίνης με μονοκόμματο αριστερό σουτ νικά τον Σηφάκη για το 1-0.

32' Το σουτ του Καζναφέρη πέρασε άουτ.

41' Το σουτ του Χαβίτο μπλόκαρε ο Τζόρβας.

20:19 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

Ένταση μεταξύ του Σισέ και του Οριόλ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά την αψιμαχία που είχαν στην τελευταία φάση του α' 45λεπτου

20:37 Έναρξη του β' ημιχρόνου

46' Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο να αντικαθιστά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

46' Αλλαγή έκανε και ο Έκτορ Κούπερ αντικαθιστώντας τον τραυματία Πρίττα με τον νεαρό Κατίδη.

47' Το σουτ του Νίνη μπλοκάρει ο Σηφάκης με δεύτερη προσπάθεια.

50' Ο Τζόρβας αποκρούει το σουτ του Νέτο, μετά την σέντρα του Ρουίς από τα δεξιά.

54' Η κεφαλιά του Σισέ πέρασε άουτ, μετά την σέντρα του Σπυρόπουλου από τα αριστερά.

57' Ο Σισέ σκοράρει, μετά την σέντρα του Λέτο, αλλά το γκολ ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ.

59' Η κεφαλιά του Γκοβού πέρασε δίπλα από την εστία του Σηφάκη, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νίνη.

60' Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη: ο Τσεσνάουσκις στη θέση του Καζναφέρη

66' Ο Μίσελ σκόραρε με κεφαλιά, μετά την εκτέλεση φάουλ από του Νέτο, όμως ο Σταθόπουλος ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Ρουίς στον Βύντρα.

68' Δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: ο Χριστοδουλόπουλος παίρνει τη θέση του Γκοβού.

70' Κίτρινη κάρτα στον Μαρίνο

73' Ο Σισέ νίκησε στον αέρα τον Σηφάκη, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

74' Ο Σισέ βγήκε απέναντι από τον Σηφάκη, μετά την εξαιρετική πάσα του Λέτο, όμως ο γκολκίπερ του Άρη νίκησε στο τετ α τετ τον Γάλλο επιθετικό.

75' Το σουτ του Νίνη πέρασε πάνω από την εστία του Σηφάκη.

77' Το μακρινό σουτ του Κατσουράνη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη.

79' Ο Τζόρβας μπλοκάρει την εκτέλεση φάουλ του Ρουίς.

83' Κίτρινη κάρτα στον Βύντρα

91' Ο Τζόρβας απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Χαβίτο.

21:22 Λήξη του αγώνα: Παναθηναϊκός-Άρης 1-0
Παναθηναϊκός-Άρης 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις