ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Super League: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

 
Πανσερραϊκού-ΠΑΟΚ στις Σέρρες για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 2' με τον Σαλπιγγίδη, όμως  στο 72΄ο Γεωργιάδης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.  Ο "Δικέφαλος του Βορρά" είχε στις καθυστερήσεις την ευκαιρία να πάρει το "τρίποντο", όμως το σουτ του Τσιρίλο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ. Μόλις στο 2΄ ο Αθανασιάδης βρήκε ωραία τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Ράντμαν κι έδωσε το προβάδισμα στον "Δικέφαλο του Βορρά". Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Μάκη Χάβου, οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας δύο-τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο. Την πρώτη στο 16΄, όταν ο Αθανασιάδης απέτυχε σε διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Αλβάρεζ να διώχνει αρχικά την τελευταία στιγμή και τον νεαρό επιθετικό των "ασπρόμαυρων" να αστοχεί στην επαναφορά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 33΄ ο Ράντμαν έσωσε τους γηπεδούχους σε σουτ του Σαλπιγγίδη, ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Αθανασιάδης επιχείρησε να δώσει άλλη μία ασίστ προς τον Σαλπιγγίδη, αλλά ο Μαβενέ έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να γίνει περισσότερο πιεστικός, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Χαλκιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και πολλές απουσίες στην ενδεκάδα τους, προσπάθησαν να διαχειριστούν "επαγγελματικά" το υπέρ τους 0-1. 'Ομως στο 72΄ η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς έφτασε στην ισοφάριση με ένα πανέμορφο γκολ του Γεωργιάδη. Ο διεθνής παίκτης, απέφυγε ωραία τον Σαβίνι και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χαλκιά. Στα λεπτά που απέμεναν, οι "ασπρόμαυροι" αφού συνήλθαν από το σοκ της ισοφάρισης βγήκαν μπροστά για να πάρουν τη νίκη. Στο 84΄ ο Ράντμαν έκανε μεγάλη επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ το βολέ του Τσιρίλο από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, ενώ ένα λεπτό αργότερα το αριστερό σουτ του Σαβίνι έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις, με τον Τσιρίλο να σουτάρει και πάλι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από απόμακρυνση των αμυντικών του Πανσερραϊκού, όμως το σουτ που επιχείρησε κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Δ. Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Λεοζίνιο, Κάστρο - Σνάουτσνερ, Σαβίνι

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (66΄ Ανάκογλου), Μπέλιτς (82΄ Τάντιτς), Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο (90΄ Κέρλα).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς (85΄ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (68΄ Κάτσε), Ζουέλα (43΄ Σαβίνι).


Η εξέλιξη του παιχνιδιού:

19:33 Σέντρα στον αγώνα

2' Γκολ! Με το «καλησπέρα», ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ: ο Σαλπιγγίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, μετά από την εξαιρετικό τακουνάκι του Αθανασιάδη και νίκησε τον Ράντμαν, σημειώνοντας το 0-1.

16' Ο Φωτάκης έβγαλε μόνο του τον Αθανασιάδη, ο οποίος είδε εκτός θέσης τον Ράντμαν και προσπάθησε να τον πλασάρει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

26' Κίτρινη κάρτα στον Λεοζίνιο

34' Ο Ράντμαν μπλόκαρε το σουτ του Σαλπιγγίδη.

35' Κίτρινη κάρτα στον Κάστρο

43' Ο Σαβίνι αντικαθιστά τον τραυματία Ζουέλα.

44' Ο Αθανασιάδης γυρνά την μπάλα από δεξιά, όμως ο Παπάγολου προλαβαίνει προ του Σαλπιγγίδη και διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

20:20 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

20:37 Σέντρα στο β' 45λεπτο

55' Κίτρινη κάρτα στον Σνάουτσνερ και τον Σαβίνι: ο πρώτος για το φάουλ στον Γεωργιάδη και ο δεύτερος για διαμαρτυρία.

66' Πρώτη αλλαγή για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς: ο Ανάκογλου αντικαθιστά τον Σουμπίνιο.

68' Πρώτη κίνηση από τον πάγκο και για τον Μάκη Χάβο: ο Κάτσε πήρε τη θέση του Αθανασιάδη.

72' Γκολ! Ο Γεωργιάδης με ατομική ενέργεια βγαίνει απέναντι στον Χαλκιά, τον οποίο νίκησε και έγραψε το 1-1.

81' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Μπέλιτς ο Τάντιτς


84'Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Τσιρίλο πιάνει ένα εκπληκτικό βολέ έξω από την περιοχή και δεξιά αναγκάζοντας τον Ράντμαν να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ

85' Κι άλλη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους. Σέντρα από δεξιά και σουτ του Σαβίνι πάνω στη κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι

86' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Παπάζογλου αντικαθιστά τον Τσουκαλά

88' Σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Γεωργιάδης πιάνει καλό σουτ από πλάγια αριστερά αλλά στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι

89' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Λεοζίνιο περνάει ο Κέρλα

90'+1' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Ο Τσιρίλο πιάνει δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ

90+3' Λήξη αγώνα. Τελικό σκορ 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις