ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Super League: Πανιώνιος - Καβάλα 1-1


Τη στιγμή που ο Πανιώνιος ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ένα σημαντικό "τρίποντο" με αντίπαλο την Καβάλα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία, ήρθε ο Ντιέ στις καθυστερήσεις με σύμμαχο την τύχη να προκαλέσει "έμφραγμα" στους "κυανέρυθρους", χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους. Σε τροχιά Ευρώπης παρέμειναν οι "Αργοναύτες".
Ο αγώνας ξεκίνησε με μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, και μάλιστα διπλή. Ήταν το 3ο λεπτό, όταν ο Μήτρογλου βγήκε απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς (λάθος του Ντουγκλάο), ο οποίος απέκρουσε το πρώτο πλασέ του Έλληνα επιθετικού. Η μπάλα έφτασε εκ νέου στα πόδια του Μήτρογλου, αυτός πλάσαρε ξανά, αλλά και πάλι ο Κροάτης γκολκίπερ αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του. Έκτοτε ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή σε σουτ του Κουμορτζί στο 25΄ (άουτ), για να "απαντήσουν" οι Αργοναύτες με ένα σουτ του Καρντόσο και μία κεφαλιά του Νικουλάε, που απέκρουσε δύσκολα ο Μάχο.
Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι φάνηκαν να μπαίνουν στο β΄ ημίχρονο με διάθεση να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο ρυθμός ανέβηκε αλλά ευκαιρίες δεν γίνονταν, ως το 67ο λεπτό: στο σημείο εκείνο ο έως τώρα σκόρερ των "κυανέρυθρων", ο Μήτρογλου, δημιούργησε με εξαιρετική πάσα τις προϋποθέσεις για το 1-0, που πέτυχε με ωραίο πλασέ ο Μπάλαμπαν. Η Καβάλα απείλησε στο 78΄ με τον Ντιέ, το σουτ του οποίου έδιωξε πολύ δύσκολα ο Μάχο, και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 90΄ με τον ίδιο παίκτη. Ο Αφρικανός άσος της μακεδονικής ομάδας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στον Σβέρκος και κατέληξε στα δίχτυα του Πανιωνίου, που απώλεσε ανέλπιστα δύο πολύτιμους βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (69΄ Σβέρκος), Μήτρογλου, Γουνδουλάκης (58΄ Μπάλαμπαν), Κουμορτζί (86΄ Αναστασόπουλος), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς.
ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (83΄ Ναζλίδης), Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Πρέτζελ, Ντιέ, Περεϊρίνια (86΄ Ελευθεριάδης), Καρντόσο, Βουτσίσεβιτς (70΄ Γιάννου), Ονουάτσι, Νικουλάε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις