ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

200.000 ευρώ για την περιφρούρηση της Τούμπας!!!

Από την Σύνοδο Κορυφής στην Χαλκιδική έχει να κάνει πτήσεις το ελικόπτερο της αστυνομίας που σήμερα από νωρίς έχει ξεκινήσει πτήσεις για να επιβλέπει από τον αέρα την Τούμπα...
Τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν δεν υφίστανται ούτε κατά την περίοδο της ΔΕΘ όταν έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός με την παρουσία 1.700 αστυνομικών.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έγιναν η επιχείρηση αυτή κοστίζει στην αστυνομία και κατ’ επέκταση στο ελληνικό κράτος περίπου 200 χιλιάδες ευρώ.
Τα έξοδα αφορούν την μετάβαση αστυνομικών δυνάμεων από τις γύρω περιοχές ακόμα και από την Αθήνα, διαμονή σε ξενοδοχεία της πόλης και γενικά την παραμονή τους στην Θεσσαλονίκη.
Το ελικόπτερο σήμανε την... αντίστροφη μέτρηση
O πυρετός στην Τούμπα ανεβαίνει αρκετές ώρες πριν το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για ένα παιχνίδι κυπέλλου, κεκλεισμένων των θυρών είναι εμφανή δια. γυμνού οφθαλμού από γη και... αέρα. Οι δυνάμεις των αστυνομικών συρρέουν στο γήπεδο για να δημιουργήσουν τον κλοιό των 200 μέτρων, στον οποίο απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε και ουσιαστικά θα αποτελέσει την... ασπίδα με στόχο να μην γίνει το παραμικρό. Το σχέδιο της αστυνομίας θα κορυφωθεί περίπου στις 16:00, τότε που η αποστολή του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει από ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου με προορισμό την Τούμπα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το περί πολλοίς ο λόγος ελικόπτερο ξεκίνησε ήδη τις πτήσεις του στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, «εγκαινιάζοντας» ουσιαστικά την… αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι, με αστυνομικά μέτρα που θυμίζουν. εμπόλεμη ζώνη.
theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις