ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο θαυμαστής που φόβισε τη Μακρυπούλια!!!

«Η Ζέτα είναι η πιο όμορφη γυναίκα … της ελληνικής τηλεόρασης»
Στα παρασκήνια της παράστασης «Ο Τυφλοσούρτης», όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» και φυσικά δεν θα μπορούσε να φύγει χωρίς μια mini συνέντευξη της ηθοποιού – παρουσιάστριας που μας απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας της σχέσης της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μην θέλοντας να πει πολλά για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις σκληρές κριτικές στο πρόσωπό της, η Ζέτα αρκέστηκε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που πριν δύο χρόνια την είχε φοβίσει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα, ένας θαυμαστής είχε γίνει η σκιά της, σε σημείο μάλιστα που η αστυνομία πήγε στο θέατρο όπου έπαιζε τότε. «Μου είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια. Ένιωθα πως κάποιος με παρακολουθεί. Δεν ήταν ευχάριστο», περιγράφει η Ζέτα και δεν διστάζει να παραδεχθεί πως φοβόταν γιατί δεν είχε ξαναδεί ποτέ αυτό τον άνθρωπο.
«Ύστερα από ένα χρόνο ήρθε στην παράσταση που ήμουν και με επισκέφθηκε στο καμαρίνι μου. Εκεί μου αποκάλυψε μια ιστορία που δείχνει ότι το έκανε από θαυμασμό και τότε δεν μπορούσε να το αποκαλύψει», καταλήγει η ηθοποιός – παρουσιάστρια.
Το Μάρτιο θα τη δούμε και πάλι στις οθόνες μας να παρουσιάζει το «Dancing With The Stars 2». «Επειδή φέτος αναβλήθηκε το σίριαλ που θα ήμουν και δεν έχω γυρίσματα, μπορώ να πω ότι χρονικά είμαι καλύτερα απ’ ότι περίμενα… Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω μια χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις