ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ολοκληρώνεται η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!!

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η πώληση των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, αναφέρει δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας.
Σύμφωνα με την "Daily Express", η αγορά του αγγλικού συλλόγου από τους "γαλαζοαίματους" της αραβικής χώρας, θα κάνει κατά 1,6 δις λίρες πλουσιότερα τα μέλη της οικογένειας Γκλέιζερ, τα οποία είχαν γίνει κυρίαρχοι των "κόκκινων διαβόλων" το 2005, έναντι του ποσού των 790 εκ. λιρών.
Αν το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθινό, το σαββατιάτικο (12/02) ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι το τελευταίο που θα παρακολουθήσουν οι Αμερικανοί ως αφεντικά της Γιουνάιτεντ.
Να σημειωθεί, πάντως, πως η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Σεΐχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Ταν έχει εκφράσει την πρόθεσή της να επενδύσει στο χώρο του ποδοσφαίρου, αγοράζοντας τη διαφήμιση στη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Πιθανή πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φέρει την ικανοποίηση στην πλειοψηφία των υποστηρικτών της ομάδας, πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν στην "πράσινη και χρυσή" εκστρατεία κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, που είναι υπαίτια για το βαρύ χρέος του συλλόγου.
πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις