ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δέντρο- «φονιάς» στην Ξάνθη!!!

Το δέντρο που επιχείρησαν να κόψουν… εκδικήθηκε τους δύο ερασιτέχνες υλοτόμους με τον πιο σκληρό τρόπο! Πέφτοντας, τους καταπλάκωσε με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να βρει τραγικό θάνατο και ο άλλος να τραυματιστεί βαριά και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή!
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη κατά την διάρκεια της προσπάθειας δύο ανδρών περίπου 55 χρόνων στην Ξάνθη να κόψουν το δέντρο για να πάρουν καυσόξυλα τα οποία θα τους βοηθούσαν να αντιμετωπίσουν την παγωνιά που επικρατεί στην περιοχή. Όμως, ούτε άδεια υλοτόμησης είχαν εξασφαλίσει, ούτε –προφανώς- είχαν στοιχειώδεις γνώσεις για να κόψουν ένα δέντρο.
Από κάποιο λάθος στους υπολογισμούς που έκαναν ή ίσως εξ αιτίας του δυνατού αέρα που έπνεε, το δέντρο σωριάστηκε προς το μέρος που στέκονταν πριν προλάβουν να απομακρυνθούν, με αποτέλεσμα να τους καταπλακώσει! Και οι δυο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ξάνθης, όμως ο ένας άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του. Ο δεύτερος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε κρίσιμη κατάσταση στη Χειρουργική κλινική.
πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις