ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ποιος κατήγγειλε την Πάνια για ανάρμοστη συμπεριφορά και βιαιοπραγία;

Την ανάρμοστη συμπεριφορά της Αννίτας Πάνια απέναντι στους απλήρωτους συνεργάτες της με αποκορύφωμα τη ...ρήψη ενός ποτηριού με νερό σε μια κοπέλα που αντέδρασε διεκδικώντας τα δικαιώματα της καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος του σταθμού. Χαρακτηριστικά με επιστολή του αναφέρει για την παρουσιάστρια:
"Λίγο πριν την απογευματινή συγκέντρωση των εργαζομένων η Αννίτα Πάνια είχε μαζέψει όλο το team της παραγωγής της και τους έλεγε: "Δε με νοιάζει αν έχετε λεφτά και πως θα έρχεστε ή το πώς θα φεύγετε, ελέτε και με τα πόδια, δε με ενδιαφέρει. Εδώ θα έρχεστε με το χαμόγελο στα χείλη και η εκπομπή θα βγαίνει κανονικά δίχως να ακούσω οποιονδήποτε να παραπονιέται".
Είπε επίσης και άλλα πολλά με αγενέστατο τρόπο και επιθετικό, εναντίον των... απλήρωτων στενών συνεργατών της.
Τότε μια κοπελίτσα, συνεργάτιδα της αντέδρασε και ζήτησε δικαιολογημένα και σεμνά κάποιες εξηγήσεις επί του θέματος.
Τότε ποιος είδε το θηρίο την Αννίτα και δε τη φοβήθηκε. Της επιτέθηκε προσωπικά με ύβρεις και πολλές χυδαιότητες. Όπου στο τέλος της πέταξε η Αννίτα της κοπέλας το ποτήρι με το νερό που έπινε. Η κοπελίτσα έφυγε κλαίγοντας και την Αννίτα την κράταγαν οι ψυχραιμότεροι γιατί ήθελε να το συνεχίσει.
Δε μπορούμε να καταλάβουμε το θράσος της Αννίτας να φτάσει σε αυτό το σημείο εκείνη τη στιγμή και ενώ έχει τόσο άδικο.
Τις ίδιες επιθετικές τάσεις τις έχουν και άλλοι ανώτεροι εναντίον των εργαζομένων του καναλιού, μόνο που δε τις έχουν κάνει ακόμα πράξη. Και όλα αυτά γιατί απαιτούμε τα δεδουλευμένα μας και τα δικαιώματα μας. Ντροπή σου Αννίτα γιατί πιστεύαμε ότι είσαι μαζί μας".
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις