ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Football League: Ισόπαλο και με ένταση το ντέρμπι κορυφής!

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής σε αναμέτρηση με πολλή ένταση. Στο ημίχρονο Εθνικός Αστέρας-Λεβαδειακός 0-1.
Στο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΣ με το βαθμό της ισοπαλίας φαίνεται να πραγματοποιεί το σημαντικότερο βήμα για να βρεθεί απευθείας στη Super League, αν και είναι γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Ο Παναιτωλικός του Μπάμπη Τεννέ ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και με τη δύναμη του κόσμου του, που είχε δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, προσπάθησε να πετύχει γρήγορο γκολ. Τελικά αυτό η ομάδα του Αγρινίου το κατάφερε στο 22', όταν ο Βούκοβιτς έκανε την μπαλιά στον Χάρη Παππά, αυτός πέρασε τον Κώτσιο και με πλασέ μέσα από την περιοχή, πρόλαβε την έξοδο του Κηπουρού και έκανε το 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 51’ ο Θεοδωρίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Εντζενγκουέλε πέρασε άουτ. Στο 74’ έγινε η φάση που έβαλε «φωτιά» στο μεγάλο ντέρμπι της Football League. Ο Ντάσιος θέλησε να γυρίσει την μπάλα στην άμυνα του Παναιτωλικού για «fair play», οι αμυντικοί των γηπεδούχων σταμάτησαν, ωστόσο ο Φουρτάδο κυνήγησε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή του Τζενάμο και με σουτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Άμεσα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου έπεσαν πάνω στον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα να έχουμε γενική σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο και να διακοπεί η αναμέτρηση για περίπου πέντε λεπτά. Στο 84’ ο Φουρτάδο τραυματίστηκε και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Κατά την έξοδό του, δέχθηκε ένα μπουκάλι στο πρόσωπο από την κερκίδα, κάτι που προκάλεσε νέα διακοπή στο παιχνίδι. Στην συνέχεια, ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά για να πετύχει το γκολ της νίκης, ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών του Μπάμπη Τεννέ δεν κατάφεραν να απειλήσουν άμεσα την εστία του Κηπουρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις