ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΟΛΥΜΠOΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1-3


Αυτοκτόνησε η Σειρήνα στο γήπεδό της, αφού ηττήθηκε από τον΄Ολυμπο Λεπτοκαρυάς με 1-3 και δυσκόλεψαν αφάνταστα τα πράγματα για την ομάδα του Σειρηνίου.
Η Σειρήνα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 1ο εικοσάλεπτο του αγώνα κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να "σπάσει" τη συμπαγή άμυνα των Κατερινιωτών. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 38΄με το Μυστρίδη, μετά από ολέθριο λάθος της άμυνας της Σειρήνας.
Στην επανάληψη ο Ευρυπίδης Δούμας με πολύ ωραία κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και πάρα τις προσπάθειες των γηπεδούχων δεν κατέστη δυνατό να προηγηθούν στο σκορ. Στο τελευταίο 15λεπτο ο ΄Ολυμπος βγήκε μπροστά και εκμεταλλευόμενος την κούραση των γηπεδούχων, προηγήθηκε στο 84΄με το Μιχαλήτσιο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Μυστρίδης στο 89΄, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλοξενουμένων, που έκαναν ένα σπουδαίο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ: Τσακστάρας, Τσιάτσιος (61' Γεωργίου), Πολύζος, Φαλτάκας, Κυριακίδης, Κουκουτσέλας, Τζερεμές, Μπλάντος, Δούμας, Καραγιάννης, Γκέτσιος (65' Λάμαρης)
΄ΟΛΥΜΠΟΣ: Χατζημηνάς, Κεστελίδης, Σιαμήτρος, Μπαλαμπάνης, Χατζής (61' Αρβανίτης), Τιούτσιος, Κατσιαρός, Μερκούρι, Γούλας (46' Πάσχος), Παπαδόπουλος (61' Μιχαλήτσιος), Μυστρίδης Τάκης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις