ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Καβάλα-Κέρκυρα 1-0 (video)

Ο Μάριους Νικουλάε άνοιξε λογαριασμό στη Super League και η Καβάλα εξακολουθεί να κρατά μια θέση για τα πλέι οφ! Ο Ρουμάνος σημείωσε στο 41ο λεπτό το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη» ανάμεσα στους «αργοναύτες» και την Κέρκυρα για την 21η αγωνιστική. Αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.
Η Καβάλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Κωνσταντόπουλο, καθώς το σουτ του Ντικρόκ (30`) δεν βρήκε στόχο, ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο Νικουλάε δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά την σέντρα του Ονουάτσι. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ, όταν στο 41`, ο Ριος βρήκε με μια έξυπνη μπαλιά στην περιοχή τον Νικουλάε, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «Αργοναύτες».
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Καβάλα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά στο 52` ο Νικουλάε ξεπέρασε τον Κωνσταντόπουλο και έπεσε εντυπωσιακά προσπαθώντας να πάρει πέναλτι. Ομως ο Βοσκάκης δεν ξεγελάστηκε και έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρουμάνο άσο. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και κράτησαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 76` ο Ντουγκλάο έπιασε κεφαλια από καλή θέση, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.
Διαιτητής: Βοσκάκης, Καρντόζο, Γραμμόζης, Νικουλάε
Κίτρινες : Χαμπλ,
ΚΑΒΑΛΑ (Χενρι Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Χργκοβιτς, Πέρτζελ, Καρντόζο (70` Σιόντης), Ντικρόκ, Αμπντούν, Ονουάτσι (86` Περιεϊρίνια), Νικουλάε, Ριος.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης (46` Χαμπλ), Καλαντζής, Μίχος, Τσίγκας (65` Μαζνόφ), Παρασκευαϊδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής (78` Ιωάννου).
Καβάλα-Κέρκυρα 1-0
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης (46` Χαμπλ), Καλαντζής, Μίχος, Τσίγκας (65` Μαζνόφ), Παρασκευαϊδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής (78` Ιωάννου). Καβάλα-Κέρκυρα 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις