ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (video)

Μισή ώρα παιχνιδιού ήταν αρκετή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε να φύγει νικητής από την Κέρκυρα. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη επανέλαβε την εμφάνιση του Κυπέλλου και πέρασε σα… σίφουνας από το «Νησί των Φαιάκων» νικώντας με 1-3.
Οι Βολιώτες έδειξαν από την αρχή τις… διαθέσεις τους και μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ. Ο Ουμπίντες εκτέλεσε πέναλτι από τα αριστερά, οι αμυντικοί της Κέρκυρας «κοιμήθηκαν» και ο Σολάκης μπήκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 2-0. Ο Καπετάνος δοκίμασε το σουτ μέσα από τη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Dolezaj και κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.
Ήταν φανερό πως μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Με κεκτημένη ταχύτητα από τις τελευταίες εκπληκτικές εμφανίσεις και με τον Μάκη Κατσαβάκη να μην προχωρά σε ριζικές αλλαγές, όπως είχε δεσμευτεί, οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν πρόβλημα να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.
Στο 23’ Monje, Breska και Σολάκης άλλαξαν εντυπωσιακά την μπάλα, με τον τελευταίο να τη σπρώχνει απλώς στα δίχτυα. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Κέρκυρα στο 27’ οι γηπεδούχοι δέχτηκαν και τρίτο γκολ. Αυτή τη φορά την ασίστ την έδωσε ο… Jakupovic απ’ ευθείας από το τέρμα και ο Breska με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα με ιδανικό φάλτσο πάνω από τον Κωνσταντόπουλο.
Επεσε ο ρυθμός, έμεινε το «διπλό»
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ήταν φανερό πως η Κέρκυρα δεν μπορούσε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-3. Πάντως είναι αλήθεια πως προσπάθησε αρκετά. Μόλις στο 50’ ο Gustavo σέντραρε από τα δεξιά και ο Καλαντζής σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και κεφαλιά μείωσε σε 1-3. Οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως δεν το έκαναν με το σωστό τρόπο. Ο Ολυμπιακός Βόλου οπισθοχώρησε και κατάφερε να κρατήσει το «πολύτιμο» για αυτόν τρίποντο.
Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Gustavo, Majstorovic, Βενέτης, Κοντοδήμος, Ρίκκα, Στολτίδης, Flavinho, Γραμμόζης, Καλαντζής, Maznov
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Jakupovic, Dolezaj, Sankare, Szelesi, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Umbides, Monje, Καπετάνος, Breska, Σολάκης
Διαιτητής: Μ. Βοσκάκης
Τα γκολ από το Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις