ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Α.Ο. Κάστωρ 0-1

Τελικός κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καστοριάς 2010- 2011

Άξιος κυπελλούχος της Ε.Π.Σ Καστοριάς αναδείχθηκε ο Α.Ο. Κάστωρ, καθώς οι ‘’βυσσινί’’ επικράτησαν της Καστοριάς με 0-1 σ’ ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας αλλά είχε ως χαρακτηριστικό τη δύναμη και το πάθος, στοιχεία τα οποία είχαν σε πολύ μεγάλο βαθμό οι ποδοσφαιριστές των τυπικά φιλοξενουμένων μ’ αποτέλεσμα να κατακτήσουν δίκαια το δεύτερο συνεχόμενο και τρίτο συνολικά Κύπελλο της ιστορίας τους !
Αξίζει να σημειωθεί ότι μ’ άριστα θα πρέπει να βαθμολογηθεί ο τεχνικός κ. Βόλτσης, ο οποίος είχε μελετήσει τον τρόπο ανάπτυξης του αντιπάλου και κατόρθωσε να περιορίσει τα ατού των ‘’γουναράδων’’.
Από την άλλη πλευρά, οι ‘’ερυθροκίτρινοι’’ ήταν φανερά επηρεασμένοι από την ήττα της Κυριακής και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να θυμίσουν την ομάδα που διέσυρε τον Κάστωρα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος…
Αυτό που θα πρέπει να επικρατήσει στο στρατόπεδο του Α.Γ.Σ. Καστοριάς είναι η ψυχραιμία, κι όχι η ανταλλαγή κατηγοριών και επικρίσεων. Άπαντες , από τη διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά κατά την οποία ‘’το πάθημα θα πρέπει πλέον να γίνει μάθημα ‘’ και η ομάδα να πετύχει αυτό που δεν την άφησαν φέτος…
Το φιλμ του αγώνα:
Νωθρό το ξεκίνημα των δυο ομάδων, με τα πρώτα λεπτά να είναι καθαρά αναγνωριστικά και για τις δύο πλευρές. Στο 25’ μακρινό σουτ του Θεοδωρίδη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σίσκο με κεφαλιά στο 30’.
Στο 38’ οι ‘’βυσσινί’’ πήραν το προβάδισμα όταν ο Τσατσάκης τροφοδότησε τον Σιωπόβου κι αυτός με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο 50’ απευθείας φάουλ του Τζιώτζη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 64’ ο Κωνσταντινίδης απομάκρυνε με τις γροθιές το σουτ του έμπειρου μεσοεπιθετικού. Στο 65’ ο Καλύβας σούταρε χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 83’ ο δραστήριος επιθετικός έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του αλλά το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της Καστοριάς. Στο 90’ ο νεοεισελθείς Αργυρός επεχείρησε σουτ από πλεονεκτική θέση χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. : Στεφανίδη Χαρ. Και των βοηθών του κ.κ. Δημητριάδη Ιορδάνη και Πάνου Κωνσταντίνο άπαντες του Σ.Δ.Π. Καστοριάς. Ελάχιστη η προσέλευση του κόσμου, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει αν μη τι άλλο τους καθ' ύλιν αρμοδίους...

Το φύλλο του αγώνα:
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Κύπελλο Ε.Π.Σ. Καστοριάς, Τελικός
Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 Ώρα έναρξης: 16.00 Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ
1
ΣΙΣΚΟΣ Α.
1
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Κ.
2
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
2
ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ Ν.
3
ΤΑΝΤΣΗΣ Π.
3
ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ Χ.
4
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.
4
ΣΙΟΠΩΒΟΥ Α.
5
ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Β.
5
ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
6
ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ Δ.
6
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.
7
ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.
7
ΜΗΛΙΟΣ Γ.
8
ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.
8
ΣΤΕΡΓΙΟΥ Κ.
9
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.
9
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Α.
10
ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.
10
ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ Ν.
11
ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.
11
ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Κ.
Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι
12
ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.--> ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε. 70’
12
ΚΑΛΥΒΑΣ Χ. à ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ Ν. 61’
13
ΣΙΜΟΣ Ν.
13
ΑΡΓΥΡΟΣ Γ. à ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Α. 89’
14
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. à ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ 60’
14
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Κ.
15
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.
15
ΧΑΤΖΑΡΑΣ Ρ.
16
ΜΠΑΜΠΑΚΟΣ Χ.-->ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ. 66’
16
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ν.
17
ΤΡΑΣΙΑΣ Δ.
17
ΔΙΝΑΔΗΣ Λ.
18
ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ.
18
ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ. à ΜΗΛΙΟΣ Γ. 82’
Προπονητής: Πασχάλης Δημητρίου
Προπονητής: Θεόδωρος Βόλτσης
Σκόρερς: Σιοπώβου 38’
Διαιτητής : Στεφανίδης Χαράλαμπος 
Βοηθοί : Δημητριάδης Ιορδάνης Πάνου Κωνσταντίνος 
Τέταρτος: Ντούκας Απόστολος Σ.Δ.Π. Καστοριάς
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις