ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τις 10.000 η προπώληση

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα στον «Ναό» για τη ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού της ερχόμενης Πέμπτης ανάμεσα στον Θρύλο και τον Ερυθρό Αστέρα. Η προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες
από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη προώθηση του πολύ σημαντικού αυτού φιλικού φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αφού ο κόσμος του Θρύλου τις τελευταίες ώρες ανταποκρίνεται με το παραπάνω.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγαπούν παθολογικά την ομάδα και έχουν το αλάθητο κριτήριο, όπως και αισθητήριο να βοηθήσουν αυτό, που λατρεύουν και τους κάνει κάθε χρόνο υπερήφανους με τις συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά και τις αμέτρητες και ατέλειωτες διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο για τους πρωταθλητές του Θρύλου.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού η προπώληση των εισιτηρίων του σπουδαίου αυτού φιλικού ξεπέρασε τις 10.000 και μάλιστα η αίσθηση, που επικρατεί, θέλει το Καραϊσκάκη να γεμίζει την ερχόμενη Πέμπτη, σε μία προσπάθεια να γιορταστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος!
Σε αυτό έχει διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο ηε κεπληκτιή εμφάνιση που σημαδεύτηκε από το εκκωφαντικό 6-0 επί της ΑΕΚ. Εξέλιξη, η οποία «ζέστανε» για τα καλά τον κόσμο του Θρύλου, που περίμενε πολύ καιρό μία τέτοια εμφάνιση…
katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις