ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Συμφώνησε με συμβόλαιο 1,5 έτους ο Τσιώλης με τον Άρη!!!

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Sportena ο Σάκης Τσιώλης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τους διοικούντες του Άρη… Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είπε το «ναι» στους ανθρώπους της ομάδας και θα είναι ο νέος προπονητής της για τα επόμενα 5 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και για τον επόμενο 1 χρόνο.
H… τετ-α-τετ συνάντηση με τους κίτρινους διέλυσε τις όποιες αμφιβολίες του έμπειρου τεχνικού και η θέληση των ανθρώπων του Άρη να δουλέψουν μαζί του τον έκαναν να πει το ναι και να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Η συνάντηση έχει ολοκληρωθεί και από ώρα σε ώρα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

To story του… γάμου
Την Τρίτη (08/03) όλα φαίνονταν να αλλάζουν, αφού η αρχική σιγουριά και βεβαιότητα των διοικούντων του Άρη πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου θα έλεγε με τη… μία το ναι, μετατράπηκε σε απαισιοδοξία. Ο 52χρονος προπονητής ζύγισε στο μυαλό του τα θετικά και τα αρνητικά και σε πρώτη φάση, φάνηκε πως η πλάστιγγα έγυρε στο να περιμένει το καλοκαίρι και χωρίς πίεση χρόνου και αποτελεσμάτων να έβρισκε την κατάλληλη για αυτόν ομάδα. Όμως σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού του στριφουγύριζε η άποψη πως «Δεν πρέπει να πετάξει την ευκαιρία. Και πως όσα φέρνει η στιγμή δε τα φέρνει ο χρόνος». Σήμερα δέχτηκε την πρόσκληση της ΠΑΕ να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να έχει προσωπική συνάντηση με τους ανθρώπους των κίτρινων. Αυτή η… κοντινή επαφή και η πιο… καθαρή σκέψη των οδήγησαν να κάνει στροφή 180 μοιρών και να πει το πολυπόθητο «ναι». Οι επιφυλάξεις που είχε (σ.σ: φοβάται μην καεί 5 αγωνιστικές πριν το τέλος, σκέφτεται τις εκλογές που επίκεινται και δε θέλει να λειτουργήσει ως υπηρεσιακός, αφού σε περίπτωση που αλλάξει η διοίκηση υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει) έγιναν… στάχτη μπροστά στην πίεση και τη θέληση των διοικούντων των Άρη.

Ο Σάκης Τσιώλης θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους και θα ανακοινωθεί επίσημα σήμερα(Πέμπτη 10/03).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις