ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών 2012

Ο 7ος κατά σειρά διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ φθινοπώρου του 2011 και Φεβρουαρίου του 2012.
Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με το νέο σύστημα προσλήψεων, θα προσλαμβάνονται στην εκπαίδευση μόνο οι υποψήφιοι που θα έχουν συγκεντρώσει τη βαθμολογική βάση στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Επιπλέον μόρια μπορούν να πάρουν οι επιτυχόντες που ανήκουν στις ακόλουθες ομάδες
Α. Κοινωνικά κριτήρια (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, τα άτομα με αναπηρία). Η ύπαρξη περισσοτέρων από τρία τέκνα και η μόνιμη αναπηρία μοριοοτείται με 5 μόρια)
Β. Μόρια θα  δίνονται και  στην προϋπηρεσία και ιδιαίτερα στην προϋπηρεσία άνω των 24 μηνών. Σύμφωνα με πληροφορίεςτο νομοσχέδιο, που όλα δείχνουν ότι θα κατατεθεί στη Βουλή αυτή την εβδομάδα, προβλέπει ως βαθμολογική βάση στο διαγωνισμό κατά μέσο όρο το 55 (αλλά οι 50 μονάδες σε κάθε ενότητα)με άριστα το 100 και στη μοριοδότηση της προϋπηρεσίας ως ανώτατο όριο τις 17,50 μονάδες.
Γ. Μόρια που αφορούν το βαθμό πτυχίου, τις επιπλέον σπουδές όπως μεταπτυχιακός - διδακτορικός τίτλος (από 2-5 μόρια), δεύτερο πτυχίο (στις επιστήμες της αγωγής ή σε γνωστικό αντικείμενο σχετικό με τα μαθήματα που διδάσκονται στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης ή στη διδακτική), καθώς και (για πρώτη φορά) μόρια για γνώση ξένης γλώσσας (1-2 μόρια) και πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ (1 μόριο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις