ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Γιατί δεν διαμαρτύρονται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ?

Γιατί να διαμαρτυρηθούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ?
Ανήκουν στην γενιά του «Τσοβόλα δώστα όλα», στην γενιά των Pampers, στην γενιά του Κολλά, του Σταμούλου και του Μαυράκη «δεν έκλεψε. Έκανε στον εαυτό του δώρο 450 εκατ. Δραχμές». Πολλοί από αυτούς (αν όχι όλοι) ανήκουν στην κατηγορία των 200.000 παρανόμων συνταξιούχων ! Ανήκουν στην κατηγορία των συνταξιούχων που λαμβάνουν αναπηρικές συντάξεις ‘’μαιμού’’ (70.000 περίπου). Ανήκουν στην κατηγορία αυτών που λαμβάνουν σύνταξη
«Εθνικής Αντίστασης» αν και ήσαν τότε ηλικίας 12 ετών ! Μια μεγάλη μερίδα από αυτούς ανήκει σε αυτούς που λεηλάτησαν εν έτη 1983, το μεγαλύτερο και ποιο εύρωστο ασφαλιστικό Ταμείο της Ευρώπης, το ΝΑΤ.
Με Νόμο του Πατρός Ανδρέα Παπανδρέου, δόθηκαν συντάξεις σε όσους είχαν θαλάσσια υπηρεσία 3 χρόνια, παρακαλώ ! Ναι, καλά διαβάζετε. Δόθηκαν συντάξεις σε όσους είχαν 3 χρόνια θαλάσσια υπηρεσία.
Άλλοι έλαβαν σύνταξη, γιατί ενώ πουλούσαν στους επιβάτες λαχεία, φιστίκια, μαντολάτα, στραγάλια, πασατέμπο και ρίγανη, ήσαν ναυτολογημένοι ! (Όπως απεκαλύφθη πρόσφατα ότι ένας λαλίστατος εφοπλιστής, ήταν Ναυτολογημένος – είχε δήθεν θαλάσσια υπηρεσία 17 χρόνια- ενώ ήταν στο γραφείο του). Όλοι αυτοί κατάφεραν με διάφορες ταχυδακτυλουργίες – ρουσφέτια και πήραν σύνταξη χωρίς να πληρώσουν σχεδόν τίποτα ! Σήμερα λαμβάνουν 580 Ευρώ ισόβια σύνταξη, παίρνουν και ΕΚΑΣ, ανήκουν στην κατηγορία των «χαμηλοσυνταξιούχων». Δεν θα έπρεπε να λαμβάνουν τίποτα !
Άλλοι πάλι (17.000 – 32.000) έλαβαν και λαμβάνουν Πράσινη κομματική σύνταξη ως «επαναπατρισθέντες πολιτικοί πρόσφυγες» από χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ ! Δεν γνώριζαν, τι χρώμα έχει το θαλασσινό νερό. Άλλοι πάλι έλαβαν σύνταξη από το ΝΑΤ ως επαναπατρισθέντες από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου !
Λεηλάτησαν το ΝΑΤ. Λεηλάτησαν και κλέβουν αυτούς που θαλασσοπνίχτηκαν μια ζωή.
Η λεηλασία αυτή δεν έγινε μόνον στο ΝΑΤ. Κατά καιρούς διέδιδαν ότι «ανακάλυψαν 200.000 παράνομους συνταξιούχους», ανακάλυψαν εκατοντάδες χιλιάδες αναπηρικές συντάξεις «μαιμού». Δεν μας είπαν μέχρι σήμερα αν «κόπηκαν» αυτές οι συντάξεις και εάν αυτοί που τις εισέπρατταν, επέστρεψαν εντόκως τα κλεμμένα χρήματα στα ασφαλιστικά Ταμεία ! Απότομα σταμάτησαν και δεν λένε τίποτα.
Τυχαία ? Δεν νομίζω. Είναι απλό. Ανακάλυψαν ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες «παράνομοι συνταξιούχοι»
Ανήκουν στον στενό κομματικό Πράσινο στρατό, στους λεγόμενους Πρασινοφρουρούς της 10ετίας του 1980.
Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν να διαμαρτυρηθούν όλοι αυτοί ? Οι σφαγείς, οι χασάπηδες των συνταξιούχων, Λοβέρδος, Κουτρουμάνης (ειδικά αυτός), Σπυρόπουλος, Δρέττα τα γνωρίζουν πολύ καλά.
Δεν τολμούν όμως να στραφούν εναντίον του Πράσινου κομματικού στρατού.
Διαφορετικά, ας αναθεωρήσουν, ας ψάξουν όλες τις χορηγούμενες συντάξεις από μηδενική βάση.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα ! Καταλάβατε συμπατριώτες γιατί δεν αντιδρούν οι δήθεν οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ? Γιατί ανήκουν στον στενό κομματικό στρατό. Είναι απλώς βολεμένοι εις βάρος όλων εμάς των υπολοίπων κορόιδων. Αυτή την παρανομία, την ληστεία και το βόλεμα, τα βάφτισαν «Αλληλεγγύη»
Όλοι αυτοί πίνουν στην «υγεία των κορόιδων». Στην υγειά μας λοιπόν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις