ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Διάσημος τραγουδιστής δέρνει τη σύζυγο του

Στο αστυνομικό τμήμα των Βορείων Προαστίων κατήγγειλε η σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή τον διάσημο άντρα της για ξυλοδαρμό
Τι υποστηρίζει η σύζυγος για τον γνωστό τραγουδιστή;
Η σύζυγος του πασίγνωστου τραγουδιστή εμφανίστηκε σε Α.Τ. των βορείων προαστίων και συγκεκριμένα στο τμήμα Ασφαλείας και ζήτησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του διάσημου άντρα της. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, βρισκόταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγε συνεχώς, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, είχε και μώλωπες. Οπως υποστήριξε στο αστυνομικό τμήμα, για τους μώλωπες ευθύνεται ο σύζυγός της και ήθελε να τον καταγγείλει υποβάλλοντας μήνυση για ξυλοδαρμό και εξύβριση.
Ο αστυνομικός υπηρεσίας σύμφωνα με τον κανονισμό ενδοοικογενειακής βίας ζήτησε από τη σύζυγο να έρθει και ο άντρας της στο τμήμα προκειμένου να καταθέσει και αυτός τις απόψεις του και να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση για να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια η υπόθεση. Η σύζυγος όμως του διάσημου τραγουδιστή ήταν ανένδοτη. Και από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να βρουν τον τραγουδιστή, ξεκίνησε η διαδικασία σύνταξης της δικογραφίας. Η πανέμορφη κοπέλα υπέβαλε τη μήνυση και αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα.
Δύο ώρες αργότερα εμφανίστηκε πάλι -προφανώς μετανιωμένη- ζητώντας να αποσυρθεί η μήνυση. Ο αξιωματικός του τμήματος Ασφαλείας της τόνισε ότι αυτό πλέον δεν μπορεί να γίνει, αν δεν έρθει και ο σύζυγος για να βρεθεί ανάμεσα στο ζευγάρι μία συμβιβαστική λύση. «Δεν ξέρω πού είναι και δεν με ενδιαφέρει» απάντησε στον αστυνομικό, δείχνοντας ότι δεν θέλει να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον άντρα της. «Αν δεν έρθει ο σύζυγός σας, δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Μόνον αν είστε και οι δύο παρόντες θα αποσυρθεί η μήνυση» ανταπάντησε ο αστυνομικός υπηρεσίας. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί για να τελειώσει εξωδικαστικά το θέμα, σύμφωνα με την Espresso.
Ο γνωστός τραγουδιστής είναι εξαφανισμένος και έχει συνεχώς το κινητό του κλειστό. Μάταια τον καλούν τόσο ο πατέρας του όσο και η μητέρα του για να μάθουν ακριβώς τι έχει συμβεί και να τον πείσουν να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο του. Έχει φύγει από το σπίτι στα βόρεια προάστια και βρίσκεται στην οικία ενός κολλητού του φίλου στην παραλιακή. Και η σύζυγός του όμως έφυγε από το σπίτι προτιμώντας να πάει μαζί με το παιδί τους στο εξοχικό που έχει το ζευγάρι στην Πελοπόννησο.
Δυστυχώς, και οι δύο έχουν πάρει την απόφασή τους. Το διαζύγιο του διάσημου τραγουδιστή είναι απλώς και μόνο θέμα χρόνου. Τόσο ο πασίγνωστος τραγουδιστής όσο και η πανέμορφη σύζυγός του θεωρούν ότι το καλύτερο είναι να χωρίσουν, αφού μέλλον δεν υπάρχει σε αυτόν τον γάμο. Το ερώτημα βεβαίως είναι αν το διαζύγιο θα είναι συναινετικό ή αν θα είναι το ίδιο επεισοδιακό όπως ήταν η σχέση τους τις τελευταίες ημέρες.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις