ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ο Ιµπραήµ Τατλίσες, δεν θα ξανατραγουδήσει!!!

«Ακόµη και αν καταφέρει να συνέλθει ο Ιµπραήµ Τατλίσες, δεν θα ξανατραγουδήσει».
Η ανακοίνωση έγινε από τον αδελφό τού µεγάλου κούρδου τραγουδιστή της Τουρκίας εναντίον του οποίου έγινε επίθεση από άγνωστους ενόπλους τα µεσάνυχτα της Κυριακής. Ο Ιµπραήµ Τατλίσες είναι πολύ γνωστός σε όλη τη Μέση Ανατολή αλλά και την Ελλάδα.
«Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιµη. Βασικός µας στόχος είναι να παραµείνει στη ζωή», δηλώνουν οι ιατροί. Οι δράστες πυροβόλησαν «τον «αυτοκράτορα», όπως τον αποκαλούν οι θαυµαστές του, στο κεφάλι και αν τελικά επιζήσει, οι πιθανότητες να αντιµετωπίσει σοβαρά προβλήµατα είναι πολύ µεγάλες. Ο δηµοφιλής τραγουδιστής δέχτηκε επίθεση την ώρα που αναχωρούσε από το στούντιο του Μπεγιάζ TV, αµέσως µετά την εκποµπή του. Ενα µαύρο αυτοκίνητο πέρασε µπροστά του και άνδρες που βρίσκονταν µέσα σε αυτό άρχισαν να πυροβολούν µε Καλάσνικοφ τραυµατίζοντας τον ίδιο και έναν από τους συνεργάτες του. «∆εν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν», ήταν τα τελευταία λόγια του µεγάλου τραγουδιστή, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του µισή ώρα αργότερα. Οι φήµες ότι ήταν ήδη νεκρός προκάλεσαν µεγάλη αναστάτωση στην Τουρκία και τους θαυµαστές του. ∆ιάσηµοι καλλιτέχνες έτρεξαν στο νοσοκοµείο να µάθουν τι συνέβη.
Η αστυνοµία αποφεύγει να αποκαλύψει προς τα πού στρέφονται οι έρευνές της, ωστόσο τα σενάρια που συζητούνται είναι δύο: πρώτον, να κρύβεται πίσω από την επίθεση το PKK – γι’ αυτό και χρησιµοποιήθηκαν Καλάσνικοφ. ∆εύτερον, η επίθεση να έγινε από ανταγωνιστικές του εταιρείες στο Βόρειο Ιράκ όπου ο Τατλίσες δραστηριοποιείται στον τοµέα του τουρισµού και της οικοδοµής
«Ολοι στο ίδιο µέρος θα πάµε», έλεγε στην τελευταία του εκποµπή, αναφερόµενος στον θάνατο σαν να διαισθανόταν τι τον περίµενε.
Ο Ιµπραήµ Τατλίσες γεννήθηκε στη Σανλιούρφα το 1952 σε µια σπηλιά. Το ταλέντο του ανακάλυψε ένας ειδικός του σινεµά όταν τον άκουσε να τραγουδάει σε οικοδοµή. Σήµερα η περιουσία του είναι αµύθητη. Ηταν γνωστός για τη βίαιη συµπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες και τις «ύποπτες παρέες» του. Στο παρελθόν είχαν γίνει άλλες δύο απόπειρες δολοφονίας εναντίον του, γι’ αυτό και ο ίδιος οπλοφορούσε πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις