ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δηλώσεις Νίκου Μπαλοδήμου!!!

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την Κιβωτό, ο Νίκος Μπαλοδήμος, δήλωσε τα εξής:
"Κατ' αρχήν ήταν ένα παιχνίδι που παίχθηκε στο α΄ημίχρονο. Θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν πολύ καλύτερη από την Κιβωτό και το αποτέλεσμα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο. Παίζαμε με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και γνωρίζαμε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα. Αυτή τη φορά όμως οι ποδοσφαιριστές μου, αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα. Είμασταν πολύ πειθαρχημένοι και για το λόγο αυτό, ουσιαστικά δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο του α΄ημιχρόνου.
Στο β΄ημίχρονο απελευθερωμένοι πλέον και ενώ ο αγώνας είχε ήδη κριθεί, χαλαρώσαμε όπως ήταν φυσικό, δώσαμε χώρο στην Κιβωτό και παίχθηκε ελεύθερο ποδόσφαιρο. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν...
Δεν ενδιαφερόμαστε φέτος για την άνοδο στη Δ΄Εθνική. Γνωρίζετε όλοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Επομένως εμείς θα ετοιμαστούμε καλύτερα και όταν οι συνθήκες ξαναγίνουν ιδανικές, θα τολμήσουμε το άλμα.
Θέλω να δηλώσω επίσης την ικανοποίηση μου τόσο για το επίπεδο του τοπικού μας πρωταθλήματος, όσο και για τη στήριξη των φιλάθλων. Πραγματικά υπάρχουν πολύ καλές ομάδες φέτος, όπως π.χ. η Κιβωτός, η Μηλιά, η Ιτέα, η Δεσκάτη, ο Κτηνοτροφικός και διεξάγεται ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Το γεγονός επίσης ότι παρατηρούμε εκπλήξεις, όπως π.χ. τα διπλά του Αγίου Γεωργίου ή τη μαχητικότητα του Νεοχωρίου, είναι παράγοντες που ανεβάζουν την ποιότητα του πρωταθλήματός μας.
Τέλος θέλω να ευχηθώ στην Κιβωτό, καλή πορεία και κάθε επιτυχία του χρόνου στη Δ΄Εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις