ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αλ Τσαντίρι: Τα καλύτερα του Λαζόπουλου [Βίντεο]

Με φόντο τους χαρταετούς που είναι σήμα κατατεθέν της Καθαρής Δευτέρας, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέβηκε στη σκηνή του «Τσαντιριού» και σχολίασε όλα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα.
Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο θλιβερό γεγονός της απώλειας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, και την αντίδραση των οικογενειών όταν αντίκρισαν πολιτικά πρόσωπα στην κηδεία.
Για ακόμα μια φορά σχολίασε τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη και του Θεόδωρου Πάγκαλου σε ό,τι αφορά το θέμα των μεταναστών, απαντώντας με το δικό του τρόπο, ενώ παράλληλα μίλησε για την τραγωδία με τους πρόσφυγες στη Σούδα της Κρήτης.
Με αφορμή λοιπόν, αυτό το γεγονός είπε πως το πρόβλημα δε λύνεται με το να «πλακώνονται» οι υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε και μια μικρή αναφορά στην επιλογή του φετινού τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision «Watch my dance» με ερμηνευτές τους Λούκα Γιώρκα και «Stereo Mike», καυτηριάζοντας την εκδήλωση της ΕΡΤ.
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, ο Λάκης «έντυσε» με αποκριάτικες στολές όπως μόνο εκείνος γνωρίζει τα πρόσωπα της τηλεόρασης και της πολιτικής.
Ιδιαίτερα αναφορά έκανε σε ένα από τα έθιμα της Καθαρής Δευτέρας, το λεγόμενο «Μπουράνι» που αναβιώνει στον Τύρναβο της Λάρισας.
Το χθεσινό «Τσαντίρι» έκλεισε με πολύ τραγούδι, αφού στο στούντιο βρέθηκε η Ελένη Βιτάλη, η οποία ερμήνευσε κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες, όπως είναι: «Η Κιβωτός», « Ένα Χειμωνιάτικο Πρωί», και βέβαια την «Ταχεία».
Με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας η τραγουδίστρια αφιέρωσε το «Μια γυναίκα μπορεί» σε όλες τις γυναίκες υπενθυμίζοντας πως έχουν και αυτές δικαιώματα!

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Τρίτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις