ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Champions League: Bayern Munich – Inter 2-3 (video)

Με καρδιά πρωταθλητή η Inter επικράτησε 2-3 της Bayern στο Μόναχο, ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League. O Eto΄ο έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 4΄, Gomez (21΄) και Muller (31΄) έκαναν το 2-1, αλλά οι Sneijder (63΄) και Pandev (88΄) ανέτρεψαν εκ νέου το σκηνικό και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Leonardo «πάγωσε» το Allianz Arena μόλις στο 4ο λεπτό με τον Eto΄ο να ανοίγει το σκορ. Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε σχετικά γρήγορα και ήταν εντυπωσιακή. Στο 21΄ ο Julio Cesar αντέδρασε ερασιτεχνικά στο σουτ του Robben έξω από την περιοχή, ο Mario Gomez με καταπληκτικό τελείωμα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έφερε το παιχνίδι στα ίσα). Δέκα λεπτά αργότερα ο Muller βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε με περίσσια ψυχραιμία και το 2-1 ήταν γεγονός. Οι Βαυαροί, μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά πότε ο Cesar και πότε η αστοχία δεν τους το επέτρεψαν. Και αφού οι Nerrazzuri δε δέχθηκαν τρίτο γκολ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σουτ του Sneijder έξω από την περιοχή στο 63΄, ξαναμπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο 88΄ ο Pandev εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Eto΄ο και με «κεραυνό» μέσα από την περιοχή χάρισε το «εισιτήριο» για τους «8» στην κάτοχο του Champions League.
Σκόρερ: 21΄ Gomez, 31΄ Muller / 4΄ Eto΄ο, 63΄ Sneijder, 88΄ Pandev
Συνθέσεις
Bayern: Kraft, Lahm, Van Buyten (70΄ Badstruber), Breno, Pranjic, L. Gustavo, Schweinsteiger, Robben (68΄ Altintop), Ribery, Muller, Gomez
Inter: J. Cesar, Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu (87΄ Nagatomo), T. Motta, Stankovic (51΄ Coutinho), Cambiasso, Sneijder, Eto΄ο, Pandev (90΄ Kharja)
Τα γκολ από το Bayern Munich – Inter 2-3 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις