ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Στην Αλεξανδρούπολη αθλητές των Special Olympics!

Συνολικά 380 αθλητές των Special Olympics, θα φιλοξενηθούν από 20-24 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη, ως πόλη-Αμφιτρύων, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Αθήνα 2011.
Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, με αντικείμενο την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της φιλοξενίας των αθλητών, καθώς και την διοργάνωση της λαμπαδηδρομίας στην Αλεξανδρούπολη, στις 18 Ιουνίου.
«Η Αλεξανδρούπολη θα υποδεχθεί 380 αθλητές των Special Olympics, 330 από τη Ρωσία και 50 από τη Βουλγαρία, ενόψει της οργάνωσης των αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβης Καλής Θελήσεως για την Βόρεια Ελλάδα, Νικόλαος Ζαμπουνίδης. Παράλληλα υπογράμμισε ότι το ίδιο διάστημα, θα γίνουν και εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τα παιδιά με νοητική αναπηρία, ενώ ευχαρίστησε το δήμο Αλεξανδρούπολης και την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, για την ενεργή συμβολή τους στην όλη προσπάθεια.
Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Γεωργία Νικολάου, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής ότι θα είναι εθελοντές σ' αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ενώ ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, υπογράμμισε ότι ο δήμος θα προσφέρει ό,τι χρειάζεται τόσο για την προετοιμασία, όσο και για τη φιλοξενία των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις