ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο Λουκάς του star fm σχολιάζει!

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Λασπομαχία είχαμε αυτό το Σάββατο στα γήπεδα της ΕΠΣ Γρεβενών.
Όλοι οι αγώνες έγιναν κάτω από δυνατή και συνεχή βροχόπτωση και ήταν ότι χειρότερο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Παρ όλα αυτά όλοι οι αγώνες κύλησαν ομαλά, πέρα από τον αγώνα του ΑΡΗ ΚΑΡΠΕΡΟΥ με τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ, όπου ο νεαρός Νίκος Φαλτάκας έσπασε τη μύτη του από αγκωνιά αντιπάλου και ο διαιτητής του αγώνα δεν καταλόγισε ούτε καν φάουλ παρακαλώ!!!
Εμείς του ευχόμαστε περαστικά...καλή ανάρρωση!!!
Όταν ο τραυματισμός γίνεται σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, τα έξοδα πληρώνονται από την ΕΠΟ μέσω της ΕΠΣ. Παρ' όλα αυτά πριν 4-5 χρόνια, τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής και πλήρωσε η ομάδα του 2,500 Ευρώ, όπου το συμβάν ήταν γραμμένο και στο φύλλο αγώνα και τα χρήματα θα έπρεπε να επιστραφούν μέσα σε 15 ημέρες.
Ακόμη έρχονται...fair play από την ΕΠΟ.
Στην κορυφή τώρα.
Μαλώνουν για το ποιος δεν θα ανέβει στην Δ' ΕΘΝΙΚΗ. 
Η Κιβωτός το πάει από ήττα σε ήττα και κόντρα συνέλευση στη συνέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κιβωτού, ενώ τα ΑΕΡΑΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ που παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο και τελευταία αγωνίζονται με πιτσιρικάδες 14-15 ετών, τους έχουν στείλει ήδη τις ευχές τους για "καλή πορεία στη Δ' Εθνική".

Δ' ΕΘΝΙΚΗ
 ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ Ο ΠΥΡΣΟΣ
Ο Πυρσός  δεν μπήκε δυνατά στο αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση την φιλοξενούμενη ομάδα του ΑΡΗ ΛΟΦΩΝ, με αποτέλεσμα στο 16' λεπτό να χάνει με 0-1. Στη συνέχεια σοβαρεύτηκε και έκανε την ανατροπή. Τελικό σκορ 6-1. Μπράβο στον κόουτς και τους ποδοσφαιριστές.
Μετά από πιέσεις το Δ.Σ. έστειλε τελευταία fax για αποχή. Μάλλον έχουν λύσει το οικονομικό θέμα και δεν τους ενδιαφέρει. Οι ποδοσφαιριστές όμως γκρινιάζουν για τα δεδουλεμένα!!! Τι γίνετε;;;
Μόνο 40-50 άτομα με το ζόρι ήταν στις κερκίδες του ΔΑΚ Γρεβενών. Λιγότεροι και από το τοπικό. Κύριοι ψαχτείτε, γιατί ο κόσμος σας γύρισε την πλάτη. Μάλλον σας βολεύει και δεν τους πλευρίζετε!!!
Περιμένω απαντήσεις.
 ΣΕΙΡΗΝΑ ΑΟ...Απαράδεκτος τραμπουκισμός από ποδοσφαιριστή της Σειρήνας σε νεαρό συμπαίκτη του για δεύτερη συνεχή αγωνιστική. Την 1η φορά (Πυρσό) τον έβρισε και την 2η (Φούφα) τον χτύπησε στην καλαμίδα.  
ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
Η διοίκηση δεν τα βλέπει η κάνει τα στραβά μάτια;

ΠΡΩΤΕΑΣ - ΓΣΓ
Ηττήθηκαν και οι δύο...
Δύο σύλλογοι με τον Πρωτέα να έχει 150 παιδιά και ο ΓΣΓ με 80 κορίτσια στις ακαδημίες τους....
Μηδενική η παρουσία και η βοήθεια από φορείς, που δώσανε τα προηγούμενα έτη χιλιάδες Ευρώ στον Πυρσό, πήγαν σε ξενόφερτους ποδοσφαιριστές και προπονητές και το ευχαριστώ τους είναι να σας κατηγορούν τώρα κύριοι!!! Καλά σας κάνουν!!! (Δήμαρχοι, Βουλευτές, Νομάρχες).. Ποντάρατε σε κουτσά άλογα. Άρα το αποτέλεσμα αναμενόμενο.
Ο Πρωτέας έπαιζε σε ώρα ντέρμπι Α' Εθνικής ΟΣΦΠ - ΑΕΚ και είχε 150 άτομα. 
Κανένας παρόν από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Εδώ και 3 χρόνια είναι το πιο υγιές σωματείο στο μπάσκετ στη Δ. Μακεδονία. Έχει 150 πιτσιρίκια, δεν χωράνε σε παίκτες, δεν έχει προσφυγές, διαφημίζει την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο με ανταπόδοση μόνο υποσχέσεις.
 Ο ΓΣ έπαιζε για την άνοδο στην Α2 γυναικών και δεν ασχολείται κανείς. Ακόμη και στις προπονήσεις γίνετε ένας χαμός από παιδιά.
Αποτέλεσμα: Κύριοι στηρίξτε τους λιγοστούς που χρηματοδοτούν αυτά τα σωματεία, γιατί σε λίγο 150 παιδιά του Πρωτέα και 80 κορίτσια του Γυμναστικού θα τριγυρίζουν στις καφετέριες χωρίς ενδιαφέροντα και όχι μόνο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις