ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πρώην αστυνομικός από τα Τρίκαλα ομολόγησε ότι αποπλάνησε 14χρονη!

Ο 55χρονος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού και έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι τους στο Ρέθυμνο.
Ο πρώην αστυνομικός που ασχολιόταν με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα το Tae Kwon Do, έμενε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή Πάνορμος και εργαζόταν ως ταξιτζής.
Ο δράστης εκμεταλεύτηκε την σχέση που είχε με τους γονείς της 14χρονης και κατάφερε να μπει στο σπίτι την ώρα που η ανήλικη ήταν μόνη της. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε όταν του άνοιγε την πόρτα στις 10 Απριλίου του 2010.
Η κοπέλα αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να ασελγήσει πάνω στο κορμάκι της και τον απώθησε. Εκείνος βρίσκοντας αντίσταση τα παράτησε και ζήτησε από την 14χρονη, σύμφωνα με το trikalanews, να μην αποκαλύψει τίποτα στους γονείς της. Ωστόσο η ίδια μην αντέχοντας την ψυχολογική πίεση και το σοκ που επέστη περιέγραψε στη μητέρα της τι ακριβώς είχει γίνει μέσα στο σπίτι τους.
Οι γονείς της εφηβης κατήγγειλαν το περιστατικό στη Ασφάλεια Ρεθύμνου, όπου κλήθηκε ο 55χρονος και ομολόγησε την πράξη του. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί και ενώπιον της δκαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις