ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ 2-1 (1-0

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
23η αγωνιστική
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ
2-1 (1-0)
Κυριακή: 16-04-2011
ώρα: 17.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΝΙΔΗΣ
Διαιτησία: ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ – ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ - ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ) 
Xωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα και παίζοντας με πάρα πολλές ελλείψεις τα  Γρεβενά Αεράτα πήραν το τρίποντο, διατηρώντας τη διαφορά στους +7 βαθμούς και ταυτόχρονα το αήττητο τους. ΄Ετσι στις 3 αγωνιστικές που απομένουν, χρειάζονται ουσιαστικά 3 βαθμούς για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές στην Α΄Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Το παιχνίδι στο α΄μέρος ήταν μέτριο σ’ έναν βαρύ από τη βροχή αγωνιστικό χώρο. Τα Αεράτα μετά το πρώτο 15λεπτο, άρχισαν ν’ ανεβάζουν ταχύτητα και να δημιουργούν ευκαιρίες με αποτέλεσμα να προηγηθούν.
Στο β΄μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τις δυο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμούς και να παίζεται καλύτερο ποδόσφαιρο. Τα Αεράτα διπλασίασαν τα τέρματά τους με το 2ο προσωπικό τέρμα του Χρήστου Μπαλοδήμου και την Ποντινή να προσπαθεί να μειώσει στο σκορ, κάτι που κατάφερε εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Χρήστου Μπαλοδήμου και την αριθμητική της υπεροχή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι αφού έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, μείωσαν στο 85΄, χωρίς να μπορέσουν να δημιουργήσουν στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα προϋποθέσεις ισοφάρισης.
Α’ ημίχρονο
10ο λεπτό Δυνατό σουτ του Χρ. Μπαλοδήμου, μπλόκαρε ο Αραβόπουλος.  
15ο λεπτό -  Ασίστ του Αναστασιάδη στο που πλάσαρε αδύναμα από πλάγια δεξιά, για ν’ αποκρούσει σε κόρνερ ο Αραβόπουλος.  
19ο λεπτό – Χρ. Μπαλοδήμος και Αναστασιάδης έπαιξαν το 1-2, πλασέ του τελευταίου από θέση τετ-α-τετ πέρασε ελάχιστα άουτ.
26ο λεπτό – Λάθοε των αμυντικών της Ποντινής εκμεταλλεύτηκε ο  Ντινόπουλος που τροφοδότησε τον Χρ. Μπαλοδήμος μέσα στην περιοχή, ο  οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.
40ο λεπτό – Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Γιάννη Καραγιάννη από πλάγια δεξιά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Χριστάκης. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γιώργος Καραγιάννης, ο Κούτσικας έπιασε το απευθείας σουτ πιεζόμενος από πλεονεκτική θέση, απελπιστικά άουτ.
Β’ ημίχρονο

 48ο λεπτό – Εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Ντινόπουλου – Κατσαντώνη,  καλό σουτ του τελευταίου, πέρασε λίγο άουτ.
49ο λεπτό –  Τετ-α-τετ ο Χρ. Μπαλοδήμος μετά από φανταστική ασίστ του Αναστασιάδης και 2-0 για τα Αεράτα με ιδανικό πλασέ.
51ο λεπτό –  Σουτ του Παναγιωτίδη από πλάγια δεξιά δεν ανησύχησε το Χριστάκη.
54ο λεπτό –  Φάουλ εκτέλεσε ο Χρ. Μπαλοδήμος, τετ-α-τετ ο Αναστασιάδης, που πλάσαρε άουτ.
75ο λεπτό –  Αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Χρ. Μπαλοδήμου.
76ο λεπτό –  Ο Κατσαντώνης μπήκε από αριστερά, βρήκε το Βίδρα στο ύψος της περιοχής που πλάσαρε αδύναμα για να μπλοκάρει ο Αραβόπουλος.  
80ο λεπτό –  Γιώργος Καραγιάννης και Μάστορας έπαιξαν το 1-2, τετ-α-τετ ο πρώτος, πλάσαρε άουτ
82ο λεπτό –  Ξέφυγε ο Παναγιωτίδης από δεξιά, σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, για να βρει η μπάλα το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χριστάκη.
85ο λεπτό –  Ασίστ του Γεωργιάδη στο Γιώργο Καραγιάννη που με έξοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ.  Δροβατζήκα, Σιούμπουρα, Δασκαλόπουλου (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Χριστάκης, Τσεπίδης (74΄ Βίδρας), Κοτενίδης, Βιτορίνο, Κατσαντώνης, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Χρ. Μπαλοδήμος, Θ. Δημόπουλος, Ρ. Δημόπουλος, Ντινόπουλος
Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Κώστας Ρουσιάδης): Αραβόπουλος, Ταραμάνης, Ι. Καραγιάννης, Π. Ισπογλίδης, Κερασιώτης, Μάστορας, Δ. Γεωργιάδης Κούτσικας,  Κουμπούρας, Παναγιωτίδης, Γ. Καραγιάννης
http://fotisbazakas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις