ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 2-2 (2-2) 2-3 στην παράταση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
1η φάση
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Τετάρτη: 06-04-2011
ώρα: 16.30 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
Σπουδαία πρόκριση πήρε η Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ με το χρυσό γκολ του Ευαγγελόπουλου στο 116ο λεπτό (παράτασης) και θα αντιμετωπίσει τη Μ. Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα το Θεσπωτό. Υπερπροσπάθεια κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Μαλούτα, που σημειώνουμε ότι είναι ομάδα κατώτερης κατηγορίας από τη Σειρήνα και έπαιζε από το 77΄με 10 παίχτες λόγω της ανόητης αποβολής του Καραγεώργου. Η Α.Ε. Κοζάνης είχε την τύχη με το μέρος της, αφού δυο φορές η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πεχλιβανίδη. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια οι φιλοξενούμενοι γιατί τα έδωσαν όλα, απέναντι σε μια αναιμική Σειρήνα, που σαφώς υποτίμησε τον αντίπαλό της.
Στο α΄ημίχρονο το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό και από τις δυο ομάδες, οι οποίες πέτυχαν και τα γκολ της κανονικής διάρκειας, η μεν Σειρήνα με οργανωμένες επιθέσεις, η δε ΑΕΚ με δυο στημένα.
Στο β΄ημίχρονο η Σειρήνα ήταν καλύτερη, δεν αξιοποίησε όμως ούτε την υπεροχή της, ούτε την αριθμητική διαφορά που είχε για 13 λεπτά κι έτσι η ΑΕΚ, 4 λεπτά πριν το τέλος της παράτασης, εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική ευκαιρία που της δόθηκε και πήρε τη μεγαλειώδη πρόκριση.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
7ο λεπτό- Βολίδα του Καραγεώργου έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
9ο λεπτό- Καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Μπλάντου από δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε στον Καραγιάννη που από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ σημείωσε το 1-0.
18ο λεπτό- Ο Καραγεώργος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω απ’ την περιοχή ισοφαρίζει σε 1-1.
21ο λεπτό- Τετ-α-τετ ο Μπλάντος μετά από έξοχη μεταβίβαση του Καραγιάννη κι αφού απέφυγε δυο αντιπάλους, το πλασέ του όμως ήταν άστοχο.
23ο λεπτό- Κόρνερ από αριστερά εκτέλεσε ο Καραγεώργος, αδράνεια των αμυντικών της Σειρήνας και ο Χιντ από κοντά πέτυχε το 1-2.
36ο λεπτό- Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Κιούλτζης, ξέφυγε ο Σαλονικίδης μόνος του, πλάσαρε όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου.
41ο λεπτό- Πανέξυπνη λόμπα του Λάμαρη, ξέφυγε ο Καραγιάννης και με ιδανικό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.
48ο λεπτό- Απευθείας ο Τσιάτσιος εκτέλεσε φάουλ έξω απ’ την περιοχή, για ν’ αποκρούσει εντυπωσιακά στη γωνία του ο Πεχλιβανίδης σε κόρνερ.
75ο λεπτό- Κόρνερ εκτέλεσε ο Καραγεώργος από αριστερά, για να βρει η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι.
82ο λεπτό- Απευθείας ο Τζερεμές εκτέλεσε φάουλ έξω απ’ την περιοχή, για περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
90ο λεπτό- Σέντρα ακριβείας του Γκέτσιου από αριστερά, δυνατή κεφαλιά του Λάμαρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ
91ο λεπτό- Κεραυνός του Κουκουτσέλα λίγο έξω απ’ την περιοχή, πέρασε σύρριζα άουτ.
101ο λεπτό- Τετ-α-τετ ο Χρ. Φαρμάκης μετά από ασίστ του Καραγιάννη, το πλασέ του όμως απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Πεχλιβανίδης.
110ο λεπτό- Βολίδα του Τζερεμέ βρήκε και πάλι το οριζόντιο δοκάρι του Πεχλιβανίδη.
116ο λεπτό- Αντεπίθεση της ΑΕΚ, με υπερπροσπάθεια ο Σαλονικίδης απέφυγε πολύ ωραία δυο αμυντικούς, πάσαρε στον Ευαγγελόπουλο, που με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το χρυσό γκολ για την ΑΕΚ και έδωσε παράλληλα την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.
Κόκκινη κάρτα: 77΄Καραγεώργος (2η κίτρινη)

Εξαιρετική η διαιτησία των κ.κ. Γρατσάνη, Κουρέντα, Τσικρικά (Τρικάλων).
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Θεοδόσης Φαλτάκας): Αθ. Αθανασόπουλος, Σ. Κυριακίδης (84΄Χρ. Φαρμάκης), Γ. Λάμαρης,  Κ. Πολύζος, Στ. Τζερεμές,  Γ. Γεωργίου (77΄Γ. Βαζάκας), Δ. Γκέτσιος, Κλ. Κουκουτσέλας Χρ. Καραγιάννης,  Χρ. Μπλάντος, Αναγνώστου (46΄Γ. Τσιάτσιος)
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Πεχλιβανίδης, Γκάλιος, Ρηνιώτης, Παλόγλου, Αραγιάς, Κιούλτζης, Τσολακίδης, Χιντ (119΄Ποσινακάδης), Σαλονικίδης (116΄Νίκκου), Καραγεώργος, Ζαμπάκας (60΄Ευαγγελόπουλος)
Ρεπορτάζ: Τάκης Μπαζάκας
Φωτογραφίες: Κώστας Ντίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις