ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στις 2/5 τα βραβεία των κορυφαίων!!!

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου θα βραβευτούν οι πρωταγωνιστές του ελληνικού πρωταθλήματος από τη Nova και σε συνεργασία με τη Σούπερ Λίγκα. Τα βραβεία «Nova Superleague 2011» θα αναδείξουν την κορυφαία ομάδα της χρονιάς αποτελούμενη από 18 ποδοσφαιριστές, όσους διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 με την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο.
Οι 18 ποδοσφαιριστές προκύπτουν από τις συμμετοχές τους στην καλύτερη ενδεκάδα καθεμίας από τις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος που επιλέγεται από τους αθλητικούς συντάκτες της Nova και παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα από την εκπομπή «Superleague Experts».
Θα βραβευτούν επίσης ο πολυτιμότερος παίκτης, ο καλύτερος προπονητής και ο σκόρερ του καλύτερο γκολ. Οι διακριθέντες θα προκύψουν βάση ανοιχτής ψηφοφορίας που ξεκίνησε με τη λήξη του πρωταθλήματος και θα ολοκληρωθεί δύο ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής των Βραβείων. H ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσα από τα κανάλια Novasports και την ιστοσελίδα www.mvpgoal.com , με sms στο 54350 (στείλτε την κατηγορία και τον αριθμό του υποψηφίου).
Για τις κατηγορίες καλύτερη ασίστ, καλύτερη απόκρουση, κορυφαία δήλωση της χρονιάς καθώς και για το fair play της χρονιάς, θα συσταθεί ειδική επιτροπή η οποία θα αποφασίσει αφού δει τις υποψηφιότητες που έχουν προκύψει από την εκπομπή «Superleague Experts».
Ξεχωριστό βραβείο θα δοθεί στον πρώτο σκόρερ της Superleague την φετινή χρονιά, Τζιμπρίλ Σισέ.
H Nova θα καλύψει ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων «Nova Superleague 2011».
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις