ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΑΓΚΑΘΙΑ-ΣΕΙΡΗΝΑ 5-0

28η αγωνιστική
ΑΓΚΑΘΙΑ-ΣΕΙΡΗΝΑ 5-0
 
 
 
 
ΣΚΟΡΕΡΣ: 
2’ Μελιόπουλος, 
46’Τσούπρος, 50’Μελιόπουλος, 55’Ντάμτσιος,
60’ Τσούπρος

Πολυβόλο η Αγκαθιά
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗ ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΜΕ 5-0

Εύκολο απόγευμα είχε χθες η ομάδα της Αγκαθιάς. Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει, επικράτησε με 5-0 της Σειρήνας Γρεβενών και αποκόμισε τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Αγωνιστικά, οι Αγκαθιώτες κυριάρχησαν. Έφταναν με άνεση στην αντίπαλη περιοχή, δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις, σημείωσαν πέντε γκολ και δεν επέτρεψαν στη Σειρήνα να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία για γκολ.

ΑΝΟΙΞΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΣΚΟΡ

Η Αγκαθιά μπήκε δυνατά από την αρχή και μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ. Ο Μελιόπουλος με κοντινό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έγραψε το 1-0. Η συνέχεια όμως στο πρώτο 45λεπτο δεν ήταν ανάλογη. Η Αγκαθιά έφτασε άλλες τέσσερις φορές κοντά στο γκολ, αλλά δεν κατόρθωσε να αυξήσει τη διαφορά. Στο 10’ και στο 15’ ο Τσούπρος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αθανασόπουλο, αλλά και τις δύο φορές ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απόκρουσε. Στο 20’ κεφαλιά του Τσαρτσαρή χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ και στο 40’ σουτ του Τσούπρου έξω από την περιοχή αποκρούστηκε.

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΓΡΗΓΟΡΑ

Η Αγκαθιά «καθάρισε» το ματς στις αρχές του β’ μέρους. Με τέσσερα γρήγορα γκολ προηγήθηκε με 5-0 στο 60’ και από εκεί και μετά έριξε τον ρυθμό της. Στο 46’ ο Τσούπρος με κεφαλιά έγραψε το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Μελιόπουλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με σουτ έξω από την περιοχή και σημείωσε το 3-0. Στο 55’ ο Ντάμτσιος με ατομική προσπάθεια πέρασε όλη την άμυνα των φιλοξενουμένων και με πλασέ πέτυχε το 4-0 και στο 60’ ο Τσούπρος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 5-0.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από την Αγκαθιά δεν υστέρησε κανείς. Λίγο παραπάνω ξεχώρισαν οι Ντάμτσιος, Τσούπρος και Μελιόπουλος. Από τους φιλοξενούμενους καλύτεροι ήταν οι Αθανασόπουλος, Ιωαννίδης και Κουκουτσέλας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεολόγου
ΒΟΗΘΟΙ: Χαραλαμπίδου, Μαυρίδης

ΑΓΚΑΘΙΑ: Σιδηρόπουλος, Κούκλης, Λαμπριανίδης, ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ, Τσαρτσαρής, Πατρίκας Γ., ΤΣΟΥΠΡΟΣ, ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΗΣΣΟΥ, Πατρίκας Θ. (28’ λ.τρ. Μαρούδας), Βαλδήρης (65’ Ρογκότης)

ΣΕΙΡΗΝΑ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Πολύζος, Κυριακίδης, Λάμαρης, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Αναγνώστου, Τζερεμές, Μπλάντος (46’ Γεωργίου), ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ (46’ Δούμας), Φαλτάκας (70’ Φαρμάκης)


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΛΙΔΗΣ: «Για μια ακόμη αγωνιστική τα παιδιά έκαναν το καθήκον τους. Έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και αυτή τη φορά τις μετουσίωσαν σε γκολ.
Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στις αρχές των δύο ημιχρόνων και αν οι μισές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε έμπαιναν γκολ, τώρα θα μιλούσαμε για αστρονομικό σκορ.
Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μου Σιδηρόπουλο Γιώργο, που έδειξε ότι πέραν κάθε προσωπικού συμφέροντος είναι στρατιώτης της ομάδας. Μας βοήθησε να ξεπεράσουμε το μεγαλύτερο από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν αυτή την εβδομάδα.»

ΚΕΡΚΙΔΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις