ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥ Ο "ΒΑΡΟΝΟΣ" ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ

H ιδιωτική ζωή του Μελ Γκίμπσον τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο με σκάνδαλα και συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν πρωτοσέλιδα και αμαύρωσαν την εικόνα του. 
Σε σύμπνοια με τη... κατιούσα φήμη του, το μεγάλο χαρτοφυλάκιο που του έδωσε και τον χαρακτηρισμό «ο βαρόνος της ακίνητης περιουσίας του Χόλιγουντ» μοιάζει να μην ανθίσταται καθώς λόγω διαζυγίου πούλησε και συνεχίζει να πουλάει μερικά από τα πιο ακριβά και πολυτελή ακίνητά του. Δείτε μερικά που κατάφερε να «ξεφορτωθεί» και ποια είναι προς πώληση.
Ο χολιγουντιανός ηθοποιός και σκηνοθέτης ακολουθώντας το παράδειγμα αρκετών συνάδελφων του επένδυσε από την αρχή της καριέρας του τα κέρδη από τη δουλειά του σε ακίνητα, γη, ακόμη και σε ένα νησί. Ομως, οι ερωτοδουλειές του με τη σέξι Ρωσίδα μουσικό Οξάνα Γκριγκορίεβα αποκαλύφτηκαν και διέλυσαν τον 26ετή γάμο του, ενώ έβαλαν σε μεγάλο κίνδυνο την περιουσία του, η οποία στην κτηματομεσιτική αγορά υπολογίζεται στα 900 εκατομμύρια δολάρια.


Το 2006 η Ρόμπιν Γκίμπσον, η πρώην σύζυγος και μητέρα των επτά από τα οκτώ παιδιά του, αποφάσισε ότι δεν τον αντέχει άλλο και το 2009, όταν ο Μελ εμφανίστηκε δημόσια με την εγκυμονούσα Οξάνα, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές. Αν και δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση για τον διαχωρισμό των περιουσιακών στοιχείων τους, η Ρόμπιν Μουρ (όπως είναι το πατρικό της όνομα) σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας δικαιούται τη μισή περιουσία.


Οπως αναμένεται λοιπόν, το διαζύγιό τους θα συμπεριληφθεί σίγουρα στη λίστα με τα πιο ακριβά του Χόλιγουντ. Κάτι που το γνωρίζει καλά ο Μελ Γκίμπσον, ο οποίος από το 2007 και μετά με πόνο καρδιάς ξεκίνησε το ξεπούλημα μερικών από τα... παλατάκια του!

Old Mill Road


H πιο ωραία και πιο ακριβή κατοικία του ηθοποιού ήταν εκείνη στο Old Mill Road, στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ. Η διώροφη κατοικία, κατασκευής του 1926, όλη από πέτρα και ξύλο, είναι μία μικρογραφία αρχοντικού Tudor. Εχει έκταση 1.500 τ.μ. και αποτελείται από μια σειρά κτιρίων που διαθέτουν είκοσι οκτώ δωμάτια και δεκατέσσερα μπάνια. Ο ωραιότερος χώρος στο κυρίως σπίτι είναι η μεγάλη αίθουσα, η οροφή της οποίας θυμίζει καθεδρικό ναό, με ύψος δώδεκα μέτρων, ένα πολύ μεγάλο τζάκι και παράθυρα με τζάμια βιτρό.


Η πολυτελής κατοικία περιβάλλεται από κήπο με πράσινους «λαβύρινθους», πισίνα, γήπεδο τένις, θερμοκήπιο, κατοικίες προσωπικού, δύο ξενώνες, μια ξύλινη καλύβα και μια λιμνούλα. Μετά τον χωρισμό του ο Γκίμπσον αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλη έναντι 39 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, η οικονομική κρίση που είχε χτυπήσει την αγορά ακινήτων και η απουσία αγοραστικού ενδιαφέροντος ανάγκασαν τον ηθοποιό ύστερα από τρία χρόνια αναμονής να την αποχωριστεί το 2010 έναντι μόνο 24 εκατ. δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις