ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Προσβλητική συμπεριφορά σε ηθοποιό της Τατιάνας Στεφανίδου!!!

Τους τελευταίους μήνες η εκπομπή "αξίζει να το ζεις" της Τατιάνας Στεφανίδου εγκαινίασε μια νέα ενότητα με τα "σενάρια ζωής". Πρόκειται για δραματοποιημένες ιστορίες που αναπαριστούν την ιστορία του κάθε καλεσμένου στο στούντιο. Μέχρι εδώ καλά. Τα νούμερα αυξήθηκαν και όλοι έδειχναν να χαμογελάνε. Κανείς δεν κοίταξε όμως την άλλη πλευρά. Εκείνη των ηθοποιών.
Οι ηθοποιοί που επιλέγονται για τα γυρίσματα επιλέγονται μέσω casting και με πενιχρά χρήματα συμμετέχουν στα γυρίσματα, θέλοντας να κάνουν μια αρχή στον επαγγελματικό τους στόχο. Κάποιοι όμως δείχνουν να μη σέβονται καθόλου, όπως φαίνεται, τον κόπο και τα όνειρα των παιδιών.
Την περασμένη βδομάδα, σε γύρισμα των "σεναρίων ζωής", είχε κληθεί ένας νεαρός ηθοποιός που για λόγους ηθικής δεν αναφέρουμε τα στοιχεία του, ώστε να ενσαρκώσει έναν απο τους ρόλους. Σε τηλεφωνική συνομιλία μαζί του, μας είπε τα εξής: "Ο κύριος Καποδίστριας έλειπε εκείνη τη μέρα και τη θέση του σκηνοθέτη είχε ο κύριος Χατζηαγγελής. Κάποια στιγμή μετά το μεσημέρι και ενώ μας είχαν μείνει 3-4 σκηνές για να τελειώσουμε, αναγκάστηκε να αποχωρήσει κι εκείνος. Άφησε τη θέση του στον cameraman για να ολοκληρώσει το γύρισμα, ο οποίος την είδε σκηνοθέτης κι άρχισε να βρίζει τους πάντες με τα χειρότερα λόγια."
Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο εν λόγο τεχνικός τάχθηκε με μένος εναντίον των σκηνοθετών που δεν ήταν παρόντες αλλά και των ηθοποιών του γυρίσματος, αναφερόμενος σε έλλειψη ταλέντου και κατηγορόντας μάλιστα τον καθένα για τις σεξουαλικές του επιθυμίες χωρίς να του έχει δοθεί κανένα δικαίωμα, ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες του star που είχαν παραμείνει εκεί (βοηθός παραγωγής, δημοσιογράφοι κλπ) έβρισκαν την κατάσταση πολύ αστεία και χασκογέλαγαν με ό,τι ο ίδιος έλεγε. "Το ίδιο πράγμα είχε επαναληφθεί με αυτόν τον άνθρωπο και σε προηγούμενο γύρισμα που είχα κάνει αλλά ο σκηνοθέτης τον έβαλε στη θέση του. Δεν είχαμε εκείνη την ώρα έναν άνθρωπο να μας συμπαρασταθεί. Όλοι οι άνθρωποι του star έδειχναν να περνάνε μια χαρά με όσα έλεγε. Πως θα μπορούσα μετά απο όλο αυτό το σκηνικό να αποδώσω το ρόλο μου;", λέει με δάκρυα στα μάτια ο ηθοποιός και συμπληρώνει: "Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω ήταν να σηκωθώ και να φύγω αλλά δε θέλησα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που μου εμπιστεύτηκαν το ρόλο κι έτσι παρέμεινα στο γύρισμα μέχρι να τελειώσουμε".
Ο νεαρός ηθοποιός ήδη επισκέφθηκε το Σ.Ε.Η. και μετά απο συμβουλή δικηγόρου, πρόκειται να καταθέση αγωγή στην εκπομπή για προσβολή προσωπικότητας, συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη.
Σημειώνουμε πως η Τατιάνα δεν έχει ακόμα επιληφθεί του θέματος και περιμένουμε να δούμε πια θα είναι η αντίδραση η δική της αλλά και των συνεργατών της εκπομπής της, ώστε τέτοιοι άνθρωποι να τιμωρηθούν για τις πράξεις τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις