ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αλλοδαπές προσεγγίζουν άνδρες για επί πληρωμή συνεύρεση!

Σε στέκι του έρωτα έχει μετατραπεί η πλατεία Όλγας στο κέντρο της Πάτρας. Αλλοδαπές, ακόμη και μέρα μεσημέρι, προσεγγίζουν μοναχικούς άνδρες ζητώντας τους να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής.
Συμφώνα με πληροφορίες του thebest.gr το τελευταίο διάστημα αθίγγανες από τη Ρουμανία, αλλά και έγχρωμες νεαρές από την Αφρική έχουν μετατρέψει το χώρο της πλατείας σε πιάτσα αγοραίου έρωτα. Μάλιστα, οι αθίγγανες που είναι ακόμη και ανήλικες κάνουν πιάτσα ακόμη και μέρα μεσημέρι, ενώ οι αφρικανές παρουσιάζονται στην πλατεία τις μεταμεσονύκτιες ώρες, προς αναζήτηση πελατών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πατρινού, ο οποίος πρόσφατα θέλησε να ξεκουραστεί για λίγο σε ένα παγκάκι της πλατείας. Αμέσως τον προσέγγισε μια αθίγγανη και ζητώντας του ένα τσιγάρο, του έπιασε την κουβέντα. Μετά από λίγα λεπτά η νεαρή Ρουμάνα, είπε στον έκπληκτο πατρινό, πως με 15 ευρώ θα έκαναν έρωτα!
Το περιστατικό μάλιστα, έγινε μέρα – μεσημέρι! Οι πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η «ταρίφα» είναι τα 15 ευρώ, με το μέρος όπου θα γίνει η συνεύρεση να είναι στη μέριμνα του ενδιαφερόμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις