ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Δρομολόγια ΚΤΕΛ Γρεβενών για το ΤΕΙ Γρεβενών

Το ΚΤΕΛ Γρεβενών για την εξυπηρέτηση των φοιτητών του Παραρτήματος Γρεβενών, από τις 8/3/11 έχει βάλει λεωφορεία τα οποία εξυπηρετούν την μετακίνηση των φοιτητών από την πόλη των Γρεβενών στο Παράρτημα του ΤΕΙ στις καινούργιες του εγκαταστάσεις(6ο χλμ. Παλαιάς Ε.Ο. Γρεβενών Κοζάνης).
Η αφετηρία του λεωφορείου είναι στα ΚΤΕΛ Γρεβενών και υπάρχουν στάσεις α)στον Αρτοζαχαροπλαστείο «Κιβωτός των Γεύσεων», β) Στο Δεύτερο Γυμνάσιο, γ) Στο Διοικητήριο, δ) στο ΕΠΑΛ (LIDL) . Στις ώρες λειτουργίας της λέσχης το λεωφορείο θα πηγαίνει μέχρι την λέσχη εφόσον υπάρχουν φοιτητές.
Τα δρομολόγια γίνονται κάθε ώρα κατά την διάρκεια των μαθημάτων και ξεκινούν από τις 8:45 π.μ για Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και 7:45 π.μ για Πέμπτη και Παρασκευή (αναχώρηση από τα ΚΤΕΛ) και τελειώνουν καθημερινά στις 21:15 (αναχώρηση από ΤΕΙ) εκτός από Πέμπτη που τελειώνουν στις 18:15.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα ΚΤΕΛ Γρεβενών από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 20:00 και από το κυλικείο του ΤΕΙ. Η τιμή του φοιτητικού εισιτηρίου είναι 0,60 λεπτά του Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις