ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Βατανιακός: «Ιστορική στιγμή»!!!

Για την πορεία πρωταθλητισμού του Βατανιακού και για την ιστορική στιγμή μπροστά στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, μίλησε στο Onsports, ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης, Γεράσιμος Ποτουρίδης.
«Απ’ ότι έδειξε η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε δυο σκαλιά πριν τη Football League 2. Κοιτάμε βήμα-  βήμα τη συνέχεια. Ας ανέβουμε πρώτα και έπειτα θα σκεφτούμε όλοι οι υγιείς παράγοντες για το καλό της ομάδας. Θα είναι μια ιστορική στιγμή για εμάς και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του Βατανιακού.
Στη συνέχεια ο Ποτουρίδης αναφέρθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου:
«Έχουμε γύρω στα 120 παιδιά με τέσσερις προπονητές που αυτή τη στιγμή λειτουργούν άψογα. Δουλεύουμε σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, ώστε με το πέρασμα του χρόνου τα νέα παιδιά να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».
Τέλος, ο ισχυρός άντρας του Βατανιακού μίλησε για το γήπεδο του συλλόγου, τους φιλάθλους, αλλά και τη μηδαμινή βοήθεια από τις αρχές της Πιερίας:
« Το γήπεδο που αγωνιζόμαστε, είναι του Δήμου. Εάν τελικά ανέβουμε κατηγορία, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες ενέργειες ώστε να μπορέσουμε να το αναβαθμίσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε θα αγωνιστούμε ή στο πρώτο η στο δεύτερο ΔΑΚ.
Θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων της Πιερίας, όπως επίσης και την ενίσχυση από το Δήμο και τη Νομαρχία γιατί είναι μακριά μας. Αν μας βοηθήσουν θα είναι καλό και για την τοπική κοινωνία καθώς θα είναι προβολή για την Πιερία να έχει κι άλλη ομάδα στην Football League 2, καθώς θα ενισχυθεί και οικονομικά ο νομός από τις ομάδες που θα έρχονται να παίζουν εδώ».
Συντάκτης:  Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις