ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Football League 2: Χωρίς αλλαγές

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή του 2ου ομίλου της Football League 2 με την ολοκλήρωση της 31ης ημέρας, αφού Αναγέννηση Επανομής, Καλλονή, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Φωκικός πήραν από μόλις ένα βαθμό.
Νικητή δεν ανέδειξε το μεγάλο παιχνίδι στην Αμφισσα ανάμεσα στον Φωκικό και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν ισόβαθμες, με 47 βαθμούς πλέον, στην 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, με τον Φωκικό να έχει το πλεονέκτημα με το υπέρ του 4-1 του πρώτου γύρου στα Γιαννιτσά. Τη δική τους ισοπαλία δεν αξιοποίησε καμία άλλη ομάδα από το γκρουπ της κορυφής. Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Επανομής «σκόνταψε» στην έδρα της απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας (1-1), ενώ ίδιο αποτέλεσμα υπήρξε και στην εκτός έδρας επικίνδυνη «έξοδο» της Καλλονής με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαϊδα.


Ετσι, η Επαμονή έφτασε τους 51 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Καλλονή και 4 από Φωκικό και Αναγέννηση Γιαννιτσών. Πολύτιμο έδαφος έχασε και η Νίκη Βόλου, με την εκτός έδρας ήττα της με 1-0 από τον Τύρναβο, η οποία έμεινε στους 44 βαθμούς. Οσο για την «ουρά», ο Ναυπακτιακός Αστέρας πήρε σπουδαία νίκη 1-0 στην Κατερίνη απέναντι στην ΑΕ Ποντίων, ενώ ακόμα πιο «ασφαλής» νιώθει ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών μετά το 1-0 επί του Εθνικού Φιλιππιάδας. Κοζάνη και Δόξα Κρανούλας αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ενώ ο Αετός Σκύδρας επιβλήθηκε 1-0 του Μακεδονικού.
Συνοπτικά τ' αποτελέσματα της 31ης ημέρας στο 2ο όμιλο:
Φωκικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1
Τύρναβος-Νίκη Βόλου  1-0 (71' Κουβελάς)
Κοζάνη-Δόξα Κρανούλας 1-1 (90' Μαρκόπουλος - 76' Δάσκαλος)
Αναγέννηση Επανομής-Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας Σερρών 1-1 (62' Διαμαντίδης - 90+4' Γαϊδαρτζής)
Οδυσσέας Αναγέννησης-Εθνικός Φιλιππιάδας  1-0 (22' Κουκούτσης)
Εορδαϊκός-Καλλονή 1-1 (42' Άγγος - 44' Τριανταφύλλου)
Πόντιοι Κατερίνης-Ναυπακτιακός Αστέρας 0-1 (60' Ζαχοριάνης)
Αετός Σκύδρας-Μακεδονικός 1-0 (10' Αρβανιτόπουλος)
Ρεπό: Ζάκυνθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις