ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

"Οφθαλμόλουτρο" από το ατύχημα της Κόρτνεϊ Κοξ (pics+video)

Μπορεί να έχει συμπληρώσει τα 46 χρόνια ζωής, όμως μπορεί ακόμη να “γεμίσει” εντυπωσιακά το μπικίνι της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και βάζοντας τα γυαλιά σε πολλές νεότερές της... 
Αυτό συνέβη και κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στην Καραϊβική, όπου ένα "ατύχημά" της έκανε τα βλέμματα να στραφούν πάνω της.

Ο λόγος για την ηθοποιό, Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία “συνελήφθη” από το φωτογραφικό φακό σε πολύ αποκαλυπτικές στιγμές, από το ταξίδι της στην Καραϊβική.

Η γνωστή κυρίως για τη συμμετοχή της στη δημοσική σειρά “Φιλαράκια” ηθοποιός και ο τελευταίος σύντροφος και συμπρωταγωνιστής της στη σειρά "Cougar Town", Τζος Χόπκινς, απόλαυσαν τη θάλασσα και μοιράστηκαν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η ηθοποιός επιμένει, ότι η ίδια και ο 40χρονος ηθοποιός, δεν είναι τίποτα περισσότερο από δύο καλοί φίλοι, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα μεταξύ τους ταξιδάκια έχουν αυξηθεί κι ο φακός, τους έχει απαθανατίσει και σε πιο τρυφερές στιγμές.

Παρόλα αυτά, άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον των δύο ηθοποιών, σύμφωνα με την Daily Mail, δήλωσε:

“Οι διακοπές τους αυτές ήταν συλλογικές. Η Cox βρίσκεται πάντα, κοντά στους συναδέλφους της. Η συμπεριφορά της ήταν έτσι από την εποχή της σειράς ''Friends''! Δεν συμβαίνει όμως, κάτι παραπάνω από αυτό!”

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις