ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Super League: Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 1-0 (video

Ο Πανσερραϊκός έκανε την έκπληξη και επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού για την 28η αγωνιστική στη Super League 2010 – 2011. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Γεωργιάδης στο 44΄.
Όλα στο μηδέν ήταν στις Σέρρες στο ξεκίνημα του αγώνα, τόσο από πλευράς θεάματος όσο και θεάματος. Οι γηπεδούχοι στο 39΄ απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθούν όταν ο Κοτσόλης απομάκρυνε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Parker. Το πέτυχαν, όμως, ένα λεπτό πριν από την ολοκλήρωση των 45, με το Γεωργιάδη να βγαίνει μόνος του απέναντι στον αντίπαλο πορτιέρο και να μην αστοχεί. Οι «πράσινοι» πίεσαν στο β΄ μέρος επιδιώκοντας να ισοφαρίσουν, αλλά τα «λιοντάρια» ήταν αυτά που άγγιξαν το 2-0 στο 67΄ με τον Bjelic να μην μπορεί να νικήσει τον Κοτσόλη και στη συνέχεια τον Ανάκογλου να αστοχεί σε κενή εστία. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή, καθώς τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη.
Σκόρερ: 44΄ Γεωργιάδης
Συνθέσεις
Πανσερραϊκός: Radman, Τριανταφύλλου, Diogo, Castro (88΄ Leozinho), Παπάζογλου, Cerla, Γεωργιάδης, Ανάκογλου (73΄ Choumbinho), Dale, Bjelic, Parker (73΄ Sidic)
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Boumsong, Kante, Βύντρα, Σπυρόπουλος (62΄ Govou), Κατσουράνης, Gilberto Silva, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος (46΄ Νίνης), Leto, Πετρόπουλος. 
Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις