ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Super League: Ολυμπιακός – Λάρισα 6-0 (video)

Με ιδανικό τρόπο, πολλά γκολ και εκπληκτική εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε 6-0 τη Λάρισα, διατήρησε το αήττητο στην έδρα του και πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Με σκόρερ του Djebbour μόλις στο 8’ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα και έδειξε πως είναι αποφασισμένος να πανηγυρίσει με τον ιδανικότερο τρόπο ένα ακόμα πρωτάθλημα και να μην αφήσει την ΑΕΛ να του… χαλάσει τη φιέστα.
Στο 11’ και πάλι ο Γαλλοαλγερινός ήταν ο πρωταγωνιστής και προσπάθησε να κάνει το 2-0, όμως η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 15’ όμως ο Fuster ανέλαβε δράση και αφού αρχικά έκανε το 2-0 έπειτα από πάσα του Μανιάτη και λάθος του Tall, στο 17’ «μάγεψε» τον κόσμο που είχε βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ibagaza από κόρνερ έψαξε τον Fuster που ήταν έξω από την περιοχή. Αυτός με κοντρόλ στο στήθος και απευθείας σουτ, πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος έκανε το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο βραβεύτηκε το γκολ της χρονιάς, αυτό δηλαδή του Miralas κόντρα στον Πανιώνιο στο Φάληρο. Μετά τη βράβευση του… παλιού τέρματος, είχαμε… νέα. Στο 62’ ο Mellberg  έπειτα από σέντρα του Μανιάτη έπιασε μόνος του την κεφαλιά και έκανε το 4-0. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Pantelic που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αμπάρη και έκανε το 5-0. To 6-0 ήρθε από τον Φετφατζίδη που δεν αστόχησε σε στο τετ α τετ με τον Αμπάρη κι έκανε το 6-0!
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μανιάτης, Modesto, Mellberg, Ibagaza, Miralas, Raul Bravo, Fuster, Παπαδόπουλος, Riera, Djebbour
Λάρισα: Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Tall, Couzin, Abubakari, Metin, Pancrate, Ρέντζας, Πλιάγκας, Κατσιαρός
Σε λίγο τα video με τα γκολ της αναμέτρησης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις