ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Αγγλία: Η στρίπερ ξαδέλφη του βασιλικού γάμου (video)

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την εκλεκτή της καρδιάς του, Κέιτ Μίντλετον, και όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερες πληροφορίες από τις ετοιμασίες και την προσωπική τους ζωή βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Και κάπως έτσι, μάθαμε ότι η μέλλουσα πριγκίπισσα Κέιτ, έχει μία ξαδέλφη, που θα μπορούσε να ταράξει ίσως τα ήσυχα νερά του Μπάκινχαμ, αφού είναι στρίπερ στο επάγγελμα.
Η συνονόματη ξαδέλφη, Κατρίν, που δουλέυει τα τελευταία δύο χρόνια σε καμπαρέ στο Σάδερλαντ, πρόσφατα έμαθε τη συγγένειά τους.
Η νεαρή ξανθιά κατά πάσα πιθανότητα, δε θα παραβρεθεί στον πολυσυζητημένο γάμο και μάλλον όχι μόνο γιατί δεν διατηρούν σχέσεις με την ξαδέλφη της.
Την ίδια στιγμή, περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα και ενώ απομένουν μόλις 13 ημέρες για τον γάμο.
Όπως έγινε γνωστό, η νύφη και η οικογένειά της θα περάσουν το βράδυ πριν την τελετή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο κέντρο του Λονδίνου.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα φτάσει στο Αββαείο του Ουέστμίνστερ 40 λεπτά πριν τη νύφη.
Το Παλάτι έδωσε επίσης στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή, που θα ακολουθήσει η άμαξα με τους νεόνυμφους, από το Αββαείο μέχρι τα Ανάκτορα, καθώς και ότι θα τοποθετηθούν γιγαντο-οθόνες σε κεντρικά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις