ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Συνεχίζει με πρόεδρο τον Αθανασιάδη ο Άρης!

Μπορεί χτες να κυριάρχησαν στην ειδησεογραφία, τα όσα έγιναν στην 5η αγωνιστική των play off, ωστόσο είχαμε άλλη μια σημαντική είδηση. Έγιναν οι εκλογές της Λέσχης Φίλων Άρη και ο Θανάσης Αθανασιάδης, με ένα ποσοστό γύρω στο 74%, θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του προέδρου της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα δύο χρόνια.
Συνολικά, από τα 3.418 τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης, ψήφισαν τα 3.327, ενώ υπήρξαν και 91 άκυρα/λευκά ψηφοδέλτια. Το ψηφοδέλτιο "ΆΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" λοιπόν, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδη, έλαβε 2.457 ψήφους έναντι 870, που έλαβε το ψηφοδέλτιο "ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ" του Παναγιώτη Στεφανίδη.
Ο Θανάσης Αθανασιάδης, δήλωσε μετά το τέλος των εκλογών και τη νίκη του:

«Θέλω να εξάρω τις διαδικασίες κάτω από τις οποίες έγινε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. μέσα σε κλίμα ήθους και ευπρέπειας. Ευχαριστούμε την μεγάλη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος που μας εμπιστεύτηκε για την επόμενη διετία η οποία είναι πολύ κρίσιμη. Μας οπλίζει με δύναμη, κουράγιο και μας βάζει ευθύνες για να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να κάνουμε πράξη τα όνειρα του κόσμου του Άρη»
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις