ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η αγαπημένη στάση του Ντομινίκ Στρος Καν

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να μπει ο Άρης στον Ταύρο και ο «ζωηρούλης» Ταύρος...
Ντομινίκ έπεσε θύμα των αχαλίνωτων ορέξεων του. Καθώς ο πλανήτης πλησίαζε τον Ήλιο του βρέθηκε να κυνηγάει γυμνός την καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel που ...τόλμησε να προκαλέσει τον ανδρισμό του. Και αφού η «αχάριστη» δεν του κάθισε, προχώρησε πολύ περισσότερο, συνηθισμένος μάλλον σε ανάλογες πρακτικές. Τα ρεπορτάζ και η ίδια η καταγγελία της παθούσας στο NYPD αναφέρονται σε βιασμό και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, ένας φρενιασμένος «κόκορας» θα αντιμετωπιζόταν ίσως με περισσότερη «κατανόηση» αφού το νομοθετικό πλαίσιο είναι ακόμη προσαρμοσμένο στην αρσενική επικυριαρχία. Στην Ελλάδα για παράδειγμα, δικαιολογίες του τύπου «αυτή τα ήθελε» ήταν -και είναι ακόμη- εξόχως αποδεκτές όχι μόνον στα δικαστήρια αλλά και στην λαϊκή συνείδηση. Και ανάλογα περιστατικά κατέληγαν συχνά στην διαπόμπευση του θύματος και όχι του θύτη.

Αλλά στις ΗΠΑ που δεν «κατέχουν» από ...μεσογειακό ταπεραμέντο και το γυναικείο κίνημα έχει θεσμοθετήσει τις κατακτήσεις του, οι νόμοι δεν αστειεύονται -ειδικά σε χώρους εργασίας- έστω και αν σε κάποιες περιπτώσεις οι καταγγέλλουσες κάνουν κατάχρηση των δυνατοτήτων που τους παρέχονται. Το κατηγορητήριο για τον Στρος Καν είναι βαρύ, αφού εκτός από την σεξουαλική επίθεση συμπεριλαμβάνει και την ομηρία (επειδή την κλείδωσε στο δωμάτιο), κάτι που, αν η υπόθεση φθάσει στο δικαστήριο, μπορεί να στοιχίσει στον μίστερ ΔΝΤ ακόμη και είκοσι χρόνια φυλακή.


Ο Στρος Καν την «έπεσε» άγρια στην καμαριέρα όπως συνηθίζει να κάνει ...απανταχού της γης, καταχρώμενος ενίοτε τις εξουσίες που του παρέχει η θέση του.
Τα γενέθλια τετράγωνα του Δία προς τον Ήλιο και την Αφροδίτη του στον Ταύρο, σε συνδυασμό με τον Άρη -πιθανότατα και την Σελήνη- στον Κριό, υποδηλώνουν τέτοιες τάσεις, οι οποίες βέβαια είναι εδώ και καιρό γνωστές στους οικονομικούς και πολιτικούς κύκλους. Είναι ίσως χαρακτηριστικό πως οι γνωρίζοντες, όταν ο «ασυγκράτητος» συμμετέχει σε συνέδρια, συσκέψεις κλπ, κρατούν μακριά του ακόμη και τις ...θηλυκές γάτες!
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 13:00 τοπική ώρα και το ωροσκόπιο της στιγμής λέει ...πολλά.
sex_kahn
Κατ’ αρχάς οι «κρυφές» όψεις του Άρη (σύνοδος με το αστρικό Μεσουράνημα και τετράγωνο -ως αστρικός- με τον τροπικό Πλούτωνα) δείχνουν από μόνες τους πως έχουμε να κάνουμε με ένα θέμα βίας, η οποία μπορεί να είναι και σεξουαλική. Σε αυτό συνηγορεί και η θέση της Αφροδίτης που ετοιμάζεται να «πιάσει» τον Άρη, δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες μιας υπερθεματισμένης ερωτικής διέγερσης.  Φυσικά όπως και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ερμής σχηματίζουν επίσης δύο «κρυφά» τετράγωνα με τον Πλούτωνα.


Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι η θέση του τροπικού Ποσειδώνα, πάνω στην ακμή του 7ου οίκου. Ο πλανήτης του παρασκηνίου και των «θολών» καταστάσεων δίνει υπόσταση στο σενάριο του «στησίματος» ή τέλος πάντων κάποιων παρασκηνιακών ενεργειών που οδήγησαν στην δημοσιοποίηση του θέματος. Το «κρυφό» τετράγωνο του -ως αστρικού- με τον τροπικό Άρη παραπέμπει γενικότερα σε παγίδες και το ερώτημα βέβαια είναι αν αυτό αναφέρεται μόνον στο «καραούλι» που έστησε ο Στρος Καν στην καμαριέρα ή και σε αυτό που του έστησαν οι αντίπαλοι του, γνωρίζοντας την αδυναμία του. Απόδοση 1,05 θα είχε ο ...άσσος, στο στοίχημα «της την πέφτει ή όχι»...


Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά, ότι όποιος δεν κάνει τα «χατίρια» των κέντρων εξουσίας με τα οποία συνδέεται, βρίσκεται αυτομάτως σε μια δίνη σκανδάλων. Είναι μια σχεδόν ...πατροπαράδοτη «συμφωνία με τον διάβολο» τόσο διαδεδομένη που ουσιαστικά κανείς από αυτούς που κατέχουν ένα μεγάλο πόστο δεν θα ήταν στην θέση του χωρίς την υποστήριξη αυτών των κέντρων και βέβαια χωρίς να δίνει τα απαιτούμενα ανταλλάγματα. Και φυσικά όλοι τους είναι «αναλώσιμοι».


Όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια, με τον Δία να μπαίνει στον Ταύρο στις αρχές Ιουνίου, ο Στρος Καν μπορεί να πάρει ένα «συγχωροχάρτι» από τους φίλους του, οι οποίοι θα «φροντίσουν» να αποδείξουν το πώς οι «κακοί» παγίδεψαν τον εκλεκτό τους. Μέχρι και πράκτορα μπορούν να βγάλουν την καμαριέρα... Και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση η αποστολή του στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας όχι μόνον δεν είναι «τελειωμένη» αλλά θα έχει πλέον και πολύ ειδικά καθήκοντα. Να «προσαρμόσει» ενδεχομένως τα Ευρωπαϊκά οικονομικά δεδομένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πολύ πιο φιλικά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού η να ανοίξει ακόμη περισσότερο ο δρόμος για μια παγκόσμια διακυβέρνηση.


Κι αν αυτό τελικά δεν το πράξει ο Στρος Καν, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος άλλος πιο «ηθικός». Αυτή νομίζω πως είναι η ουσία, αφού κατά τα άλλα η «αδυναμία» του Γαλλοεβραίου μεγαλοπαράγοντα δεν είναι ούτε άγνωστη ως φαινόμενο, ούτε βέβαια μοναδική στον όμορφο και αγγελικά πλασμένο κόσμο που ζούμε...


Κλείνοντας την παρουσίαση σε ένα θέμα που φαντάζομαι πως θα μας απασχολήσει ξανά στο εγγύς μέλλον, δεν μπορώ να μην παραθέσω ένα από τα ανέκδοτα -το κατά τη γνώμη μου ευφυέστερο-που κυκλοφόρησαν στην ελληνική επικράτεια, πριν ...αλέκτωρ λαλήσει τρις:
Ποιά είναι η αγαπημένη στάση του Ντομινίκ; Η πληρωμών!
astrology
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις