ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αγγελόπουλος: Ο Κάκος μας είπε πως ο αγώνας δεν έληξε!!!

Τους λόγους για τους οποίους ο Ατρόμητος συμφώνησε να λήξει το παιχνίδι παρότι δεν είχε ολοκληρωθεί ο έξτρα χρόνος εξήγησε ο
τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος. Όπως αποκάλυψε, ο Κάκος του είπε πως δεν είχε λήξει το ματς αλλά μετά και τη μεσολάβηση του προέδρου, Γιώργου Σπανού, αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί εκεί το ματς.
“Όταν σφύριξε ο κ. Κάκος, παίζαμε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Εμείς δεν καταλάβαμε τι έγινε. Μπήκε μέσα ο κόσμος και είδα κάποιους παίκτες μου (συγκεκριμένα τον Μπαζίνσκι και τον Δάρλα) να πηγαίνουν προς την εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Ατρομήτου με τις οικογένειές τους”, εξήγησε ο κ. Αγγελόπουλος που συνέχισε την περιγραφή του:
“Εμείς αποτελέσαμε την ασπίδα γι’ αυτούς τους ανθρώπους, απέναντι σε κάποιους οπαδούς που κρατούσαν πιστόλια. Στη συνέχεια πήγαμε στα αποδυτήρια για να δούμε τι συμβαίνει. Ρώτησα τον Κάκο, αν έχει λήξει το παιχνίδι και προφανώς τον βρήκα απροετοίμαστο, γι’ αυτό και μου είπε όχι. Λίγο αργότερα βρέθηκε εκεί κι ο κύριος Σπανός και συναίνεσε στο να τελειώσει το παιχνίδι. Ήταν μια ειλημμένη απόφαση και απλώς εμείς τον… διευκολύναμε”.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του Δώνη, είπε: “Ήταν έν βρασμώ ψυχής και δεν ήξερε τι έλεγε. Κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις