ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο δορυφόρος δείχνει... ΠΑΟΚ

Η τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ οδήγησε κάποιους από αυτούς στα βουνά της Ημαθίας με σκοπό να χαράξουν το όνομα του Δικεφάλου του Βορρά ώστε να φαίνεται ακόμα κι από δορυφόρο!

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά προφανώς ο εμπνευστής του συγκεκριμένου ρητού δεν είχε γνωρίσει του ΠΑΟΚτσήδες. Γιατί σε περίπτωση που τους είχε συναντήσει θα άλλαζε γνώμη και θα επιβεβαίωνε το μετέπειτα σύνθημα των οπαδών του Δικεφάλου: «Ωωω ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες το μυαλό»

Είναι δεδομένο και πολλάκις αποδεδειγμένο πως οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν απασχολήσει αρκετές φορές με την… τρέλα τους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον παπά, την επίσκεψη των νεόνυμφων και την πρόταση γάμου στην Τούμπα, τα εμπνευσμένα συνθήματα και πολλά άλλα που δείχνουν την υπερβολική αγάπη των ΠΑΟΚτσήδων στην ομάδα τους
Αυτή η αγάπη, έχει εκφραστεί με πάρα πολλούς τρόπους και η τελευταία που ανακαλύψαμε (με τη βοήθεια ενός φίλου του Άρη!!!) έχει αποτυπωθεί στα βουνά της Ημαθίας! Συγκεκριμένα, λίγο έξω από τη Νάουσα, κάποιοι φίλοι του Δικεφάλου σχεδίασαν στο βουνό τη λέξη «ΠΑΟΚ» , στην προσπάθειά τους να κάνουν γνωστή την ομάδα τους σε αστροναύτες-κοσμοναύτες που είναι σε τροχιά γύρω από τη γη.

Με τη βοήθεια του google maps και τις εικόνες που έρχονται από δορυφόρους μπορείτε να δείτε κι εσείς όπως κι εμείς πως αποτυπώθηκε η τρέλα των ΠΑΟΚτσήδων στα βουνά της Νάουσας.


Υ.Γ. Τα χαιρετίσματά μας στην Ένταση στην Πτολεμαΐδα. Εκεί όπου μαζεύονται Αρειανοί και ΠΑΟΚτσήδες για να πιουν το καφεδάκι τους, σαν καλοί φίλοι.

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις