ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Το Νησί: Η συγκλονιστική έξοδος από τη Σπιναλόγκα

Εντονη συγκίνηση μπροστά και πίσω από τις κάμερες στη συγκλονιστική έξοδο από τη Σπιναλόγκα.
Μάλιστα, σε αυτήν παρευρίσκονταν η συγγραφέας του best-seller και η σεναριογράφος της σειράς του Mega συμμετέχοντας ενεργά στην αποχώρηση των χανσενικών από το νησί.
Ανθρωποι που έζησαν σχεδόν μια ολόκληρη ζωή μακριά από τις οικογένειές τους, θεραπευμένοι πλέον, αποχωρούν από το νησί με δάκρυα στα μάτια. Το γύρισμα ήταν από τα πρώτα που πραγματοποιήθηκαν για την πετυχημένη σειρά, διήρκεσε δέκα ώρες και το νησί γέμισε βάρκες.
Σε μία από τις συγκλονιστικές στιγμές για τη Σπιναλόγκα, η Βικτόρια Χίσλοπ και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου περνούν μπροστά από τις κάμερες και βιώνουν αυτά που περιγράφουν στο βιβλίο και στο σενάριο, αντίστοιχα, μπαίνοντας στη γραμμή και ακολουθώντας την πορεία της εκκένωσης. Η Βικτόρια Χίσλοπ συνοδευόμενη από τον Μανώλη Φουντουλάκη, τον πρώην χανσενικό που έδωσε όλες τις λεπτομέρειες στη συγγραφέα, και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, με μαντίλι στα μαλλιά και έναν νεαρό κομπάρσο στο πλευρό της. Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και η Ηλέκτρα (Κατερίνα Μισιχρόνη) αγκαζέ με τον Δημήτρη (Νεκτάριο Λουκιανό), κάνοντας όνειρα για μια νέα αρχή στη ζωή τους.
«Ηταν ένα συγκλονιστικό αλλά και δυναμικό γύρισμα. Θυμάμαι να βγαίνω από τη σήραγγα, να κατηφορίζω προς την προβλήτα και να φτάνω στις βάρκες που θα μας πάνε στην απέναντι όχθη. Παράλληλα να σας πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα. Επρεπε να συγχρονιστούν πάρα πολλοί ηθοποιοί και κομπάρσοι, ενώ δύσκολο ήταν και το κομμάτι της ρύθμισής μας για την έξοδο με τις βάρκες» δηλώνει στην «Espresso» η Κατερίνα Μισιχρόνη, που έζησε τη στιγμή της εξιλέωσης των ανθρώπων που για χρόνια έμειναν εγκλωβισμένοι στο νησί.
Στο πολύωρο γύρισμα, μάλιστα, μάθαμε ότι η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ ήταν ευδιάθετη και γεμάτη ενέργεια. «Η Βικτόρια είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που αγαπά πολύ την Ελλάδα και την Κρήτη. Η αγάπη αυτή μεταφέρθηκε και στο γύρισμα» μας λέει άνθρωπος που βρέθηκε στο γύρισμα. Σίγουρα, πάντως, όσο η πετυχημένη σειρά πλησιάζει προς το τέλος της τόσο θα παίρνουν φωτιά οι τηλεθεάσεις.
- Εξελίξεις, όμως, και στο αρχοντικό των Βανδουλάκηδων, που θα οδηγήσουν και στο τραγικό φινάλε. Ο Μανώλης (Αιμίλιος Χειλάκης) φεύγει για να αναλάβει τα κτήματα του θείου του στη Μεσσαρά. Η Αννα (Ευγενία Δημητροπούλου) χάνει κάθε ελπίδα, αλλά χαίρεται όταν ο Αντρέας (Γιάννης Στάνκογλου) της λέει να πάνε μαζί να τον επισκεφτούν. Τελικά, ο Αντρέας πηγαίνει μόνος του και βρίσκει τον ξάδερφό του. Η Αννα δεν μπορεί να συγκρατήσει την απογοήτευσή της μπροστά στα πεθερικά της και συγκρούεται με τον άντρα της όταν αυτός επιστρέφει από τον Μανώλη.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις